Ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά προβληματισμένος από τις πολλές χαμένες ευκαιρίες εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός προπονητής σημείωσε πως οι τρεις βαθμοί είναι πολύτιμοι, ζήτησε μεγαλύτερη ευστοχία από τους παίκτες του στα επόμενα παιχνίδια, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα συμπαράστασης στην παλιά του ομάδα, τη Μίλαν, που βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

Πριν λίγες μέρες ο Κάρλο Αντσελότι δήλωνε πως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διοργάνωση στην οποία η εμπειρία παίζει μεγάλο ρόλο, θέλοντας να «αποφορτίσει» τους παίκτες του που δεν έχουν πολλές παραστάσεις από τη μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση. Ως παράδειγμα, μάλιστα, έφερε την πορεία της Μάντσεστερ Σίτι την περσινή χρονιά, που αν και ξεκινούσε ως ένα από τα φαβορί, δεν μπόρεσε να περάσει από τη φάση των ομίλων.

Η εμπειρία, πάντως, δεν του χρειάστηκε για να πάρει τη νίκη στο Ζάγκρεμπ με αντίπαλο τη Ντιναμό, αφού η αξία των παικτών του έφτανε για να κάνει τη διαφορά. Η Παρί Σεν Ζερμέν πήρε τη νίκη, αλλά δεν ικανοποίησε απόλυτα τον προπονητή της. «Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, πετύχαμε δύο γκολ και ουσιαστικά καθαρίσαμε το παιχνίδι. Κατά τη γνώμη μου έπρεπε να βάλουμε και άλλα γκολ, αλλά σε αυτή τη φάση μετράει το αποτέλεσμα. Αργότερα η αστοχία μας μπορεί να μας κοστίσει», είπε ο Αντσελότι.

Αστοχία που ήταν εμφανής στον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. «Είναι παράξενο που έχασε κάποιες μεγάλες ευκαιρίες, μετά το γκολ με το οποίο άνοιξε το σκορ. Είναι ασυνήθιστο αυτό για έναν παίκτη της αξίας του Ζλάταν. Ίσως η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης να φταίει», σημείωσε ο Ιταλός.

Η Μίλαν έχασε ξανά και η θέση της δεν είναι ανάλογη του ονόματός της. «Λυπάμαι για τη Μίλαν, αλλά ακόμα τίποτε δεν έχει κριθεί. Υπάρχει χρόνος για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να περάσουν στην επόμενη φάση», ήταν η θέση του Αντσελότι.

Κλείνοντας ο Αντσελότι θέλησε να ξεκαθαρίσει πως δεν υπάρχει θέμα μεταγραφής του Ντανιέλε Ντε Ρόσι. «Ο Ντε Ρόσι είναι παίκτης της Ρόμα, η περίοδος δεν είναι μεταγραφική, οπότε δεν έχω να σχολιάσω κάτι. Δεν ασχολούμαστε με παίκτες που ανήκουν σε άλλες ομάδες. Αν ξεκινήσουν οι μεταγραφές, θα δούμε», είπε, αφήνοντας να εννοηθεί πως σύντομα θα γίνει κρούση από την Παρί στη διοίκηση της Ρόμα για τον διεθνή μέσο.

Πηγή: sport-fm.gr