Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν υπογράψει ο Έργκους Κάτσε και ο ΠΑΟΚ την ανανέωση της συνεργασίας τους. Ο λόγος που καθυστέρησε η συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο Ζήσης Βρύζας συναντήθηκε στη Νιόν με τον Μισέλ Πλατινί.

Όπως γράφει η SportDay, ο 19χρονος χαφ αναμένεται να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο του Βορρά» με τις συνολικές αποδοχές του να αγγίζουν τις 300.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, ο νεαρός μέσος θα πάρει 80.000 ευρώ τον πρώτο χρόνο και 100.000 ευρώ και 120.000 ευρώ τα επόμενα δύο χρόνια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συμφωνία της πλευράς Κάτσε με τον ΠΑΟΚ αποτελεί την πραγματοποίηση ενός μεγάλου ονείρου ζωής για τον μικρό, αφού σε πρόσφατη συνέντευξή του είχε τονίσει ότι «θέλω να… γεράσω στον ΠΑΟΚ».

Και ότι «είναι η ζωή μου το ποδόσφαιρο. Από μικρός ονειρευόμουν να παίξω σε μία μεγάλη ομάδα ποδόσφαιρο, όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Αυτό αγαπάω κι αυτό ξέρω να κάνω. Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο θα μπορούσα να κάνω, αν σταματήσω το ποδόσφαιρο».

Το πιο σημαντικό, όμως, στην ιστορία του Κάτσε είναι ότι στηρίζει μόνος του την οικογένειά του, αφού διαμένει κοντά στην Τούμπα μαζί με την μητέρα και την μικρότερη αδερφή του. Μάλιστα, όταν πάρει κάποια από τα χρήματα του νέου συμβολαίου του αναμένεται να αγοράσει ένα μεγαλύτερο για να ζουν πιο άνετα.

Πηγή: sport-fm.gr