Την ικανοποίηση του Φερνάντο Σάντος προκάλεσε ένα ξεχωριστό μήνυμα που δέχθηκε κατά την αναχώρηση της Εθνικής Ελλάδας από την Μπρατισλάβα, ύστερα από τη νίκη (1-0) επί της Σλοβακίας.

Αυτό προερχόταν από τον «Special One», Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος συνεχάρη τον ομοσπονδιακό προπονητή για το αποτέλεσμα της «γαλανόλευκης» στο δρόμο για την τελική φάση του Μουντιάλ.

«Μπορεί να μην έχεις παίκτες που αγωνίζονται στη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά έχεις παίκτες και ομάδα με… καρύδια», ήταν το μήνυμα του 49χρονου τεχνικού και ο Σάντος του απάντησε για τα καλά του λόγια.

Πριμ 100.000 ευρώ

Ένα ποσό κοντά στις 100.000€ ευρώ αναμένεται να μοιραστούν οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής Ελλάδας για τους τέσσερις βαθμούς που κατάφεραν να μαζέψουν στους κρίσιμους αγώνες με την Βοσνία και την Σλοβακία. Αυτό το γνώριζαν εκ των προτέρων οι διεθνείς.

Ταξίδι για Βραζιλία

Ο Σάντος βρίσκεται από χθες στην Πορτογαλία. Τη Δευτέρα θα ταξιδέψει στη Βραζιλία προκειμένου μαζί με τον τεχνικό διευθυντή, Τάκη Φύσσα και τον συνεργάτη του, Ρικάρντο Σάντος, να τσεκάρουν γήπεδα, εγκαταστάσεις και ξενοδοχεία. Κάτι για το οποίο φροντίζουν εγκαίρως όλες οι ομοσπονδίες των χωρών που έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στο Μουντιάλ του 2014.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα έρθει ξανά στην Ελλάδα την πρώτη εβδομάδα του Νοεμβρίου, ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός του για το φιλικό της Εθνικής με την Ιρλανδία στο Δουβλίνο (14/11).

Πηγή: sport-fm.gr