Έτοιμη να κάνει ακόμη μια επίδειξη της οικονομικής της δύναμης φέρεται να είναι η Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι φημολογείται ότι θα προσφέρει 28 εκατ. ευρώ στην Τσέλσι τον ερχόμενο Ιανουάριο για να αποκτήσει τον Άσλεϊ Κόουλ.

Έναν παίκτη το συμβόλαιο του οποίου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και δεν είναι διατεθειμένος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ευρώπης(απέρριψε προ ημερών την πρόταση που του είχε καταθέσει ο λονδρέζικος σύλλογος), κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει κατά πάσα πιθανότητα ελεύθερος.

Τα «λιοντάρια» δύσκολα θα πουν όχι σε ένα τόσο μεγάλο ποσό για έναν παίκτη που βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου, ενώ και ο 31χρονος διεθνής άγγλος αμυντικός αναμένεται να δελεαστεί από την πρόταση τριετούς συνεργασίας με απολαβές που θα αγγίζουν τα 9 εκατ. ευρώ ετησίως.

Η Παρί από την πλευρά της εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο, προκειμένου να προλάβει τον έντονο ανταγωνισμό του ερχόμενου καλοκαιριού, όπου ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, η Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ και η Μάντσεστερ Σίτι δε θα μείνουν ασυγκίνητες αναφορικά με την προοπτική της δωρεάν απόκτησης ενός παίκτη της ποιότητας του Κόουλ.