Αποφασισμένος να δώσει τις απαντήσεις του και να κάνει μια δεύτερη καριέρα στο ελληνικό πρωτάθλημα είναι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Παρολαυτά, δεν έχει ξεχάσει αυτούς που ενοχλήθηκαν από τον πανηγυρισμό του για το γκολ που σημείωσε κόντρα στον Παναθηναϊκό. «Σε όλες τις ομάδες υπάρχει μια μερίδα κακών φιλάθλων, που δημιουργούν προβλήματα. Εμένα με έφτασαν  να με αποκαλέσουν “στημένο”, κάτι που με ενόχλησε ιδιαίτερα», δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο» ο 31χρονος επιθετικός, ο οποίος έχει κάνει αισθητή την παρουσία του πετυχαίνοντας δύο γκολ σε τέσσερις συμμετοχές με τη φανέλα του Πανθρακικού.

Μάλιστα, αυτό που σημείωσε  απέναντι στους «πράσινους» στις 15 Σεπτεμβρίου είναι το πρώτο ύστερα από σχεδόν τρία χρόνια, αφού είχε σκοράρει για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ το Νοέμβριο του 2009.

Ο άνθρωπος που γνωρίζει καλά και ζει τον Δημήτρη Παπαδόπουλο στις προπονήσεις του Πανθρακικού δεν είναι άλλος από τον προπονητή του Σάββα Παντελίδη. «Μέσα από συζητήσεις προσπαθώ να καταλάβω τι θέλει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Στην περίπτωση του Παπαδόπουλου βλέπω έναν παίκτη που θέλει να πετύχει αρκετά πράγματα και που τα όνειρά του δεν σταματούν στον Πανθρακικό», υποστήριξε ο τεχνικός των νεοφώτιστων.