Ακόμη καλύτερο κάνει το περιβραχιόνιο τον Γουέιν Ρούνεϊ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο συμπαίκτης του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την εθνική ομάδα της Αγγλίας, Ντάνιελ Γουέλμπεκ.

Μάλιστα, ο νεαρός στράικερ ανέφερε πως η συνύπαρξή τους στις τάξεις των «κόκκινων διαβόλων» τους έχει βοηθήσει και στα «τρία λιοντάρια», καθώς μπορούν να βγάζουν πιο εύκολα συνδυασμούς μπροστά από τις αντίπαλες εστίες.

«Στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχω παίξει αρκετές φορές με τον Ρούνεϊ στην επίθεση και αυτό με έχει βοηθήσει και στην εθνική. Μάλιστα, όταν βρισκόμαστε τόσο εντός όσο και εκτός περιοχής ξέρουμε αρκετούς συνδυασμούς, προκειμένου να δημιουργήσουμε φάσεις μπροστά από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Πλέον σκεφτόμαστε το παιχνίδι απέναντι στην Πολωνία. Ξέρουμε πως θα είναι δύσκολο, όμως όταν θα βγούμε στον αγωνιστικό χώρο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, ώστε να φύγουμε νικητές», είπε αρχικά ο Γουέλμπεκ, ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ως αρχηγός είναι καλός. Πάντα μιλάει σε εσένα, προκειμένου να σου πει τι κάνεις σωστά και τι λάθος. Θα έλεγα πως όταν φοράει το περιβραχιόνιο κάνει τη διαφορά».

Ο 22χρονος επιθετικός μίλησε και για τον νικηφόρο αγώνα απέναντι στο Σαν Μαρίνο με σκορ 5-0: «Ήταν ένα παιχνίδι υπομονής. Ήρθαν στο Γουέμπλεϊ με μοναδικό τους σκοπό να κλειστούν στην άμυνα, ώστε να μην δεχτούν γκολ και έτσι ξέραμε πως θα ήταν δύσκολο να διασπάσουμε την άμυνά τους. Ωστόσο, μπορούσαμε να τα είχαμε πάει ακόμη καλύτερα».

Πηγή: sport-fm.gr