Οληνυχτίς το χτίζανε, το μεσημέρι εγκρεμιζόταν! Το μοτίβο «γιοφύρι της Άρτας» εφαρμόζεται και στο θέμα του Έβαλντ Λίνεν και… ξεχειλώνει ακόμα περισσότερο το σίριαλ του προπονητή στην ΑΕΚ.

Παρόλο που οι μαραθώνιες χθεσινοβραδινές διαπραγματεύσεις με το Γερμανό έδειχναν συμφωνία, οι αυξημένες απαιτήσεις που παρουσιάζεται να προέβαλε την Τετάρτη έφεραν νέο κύκλο παζαριών.

Ενώ λοιπόν από την ΠΑΕ διαρρεόταν τα ξημερώματα πως οι δυο πλευρές ήταν πολύ κοντά στο να τα βρουν (σε ένα ποσό που άγγιζε τις 100.000 ευρώ) και απέμενε νέα επαφή τους σήμερα το πρωί για να σφραγιστεί η συμφωνία, ο Λίνεν φέρεται (από τον Ανδρέα Δημητρέλο) να παρουσίασε νέες απαιτήσεις: Ήτοι 200.000 ευρώ ως το τέλος της σεζόν και τα διπλάσια για την επόμενη χρονιά.

Το γεγονός ωστόσο ότι η διοίκηση δεν μπορεί να προσφέρει το συγκεκριμένο ποσό (ούτε και θέλει να δεσμεύσει τη νέα ιδιοκτησία με προπονητή που επέλεξε η ίδια) πήγε να χαλάσει το θέμα. Προσωρινά.

Διότι ακολούθησαν νέα παζάρια μεταξύ του Ανδρέα Δημητρέλου και του εκπροσώπου του Λίνεν που φέρονται να έριξαν τις απαιτήσεις του στις 150.000 ευρώ.

Αυτά θα είναι λοιπόν τα νέα οικονομικά δεδομένα που θα τεθούν προς συζήτηση σε Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί διά περιφοράς και το οποίο θα κρίνει οριστικά πλέον την κατάληξη του θέματος Λίνεν.

Πηγή: sport-fm.gr