Ακόμη μία «επίθεση» έχει να αντιμετωπίσει ο Τζον Τέρι, με τον άσο της Τσέλσι να αναμένεται να συναντήσει αντίσταση από τους υπευθύνους της καμπάνιας κατά του ρατσισμού «Kick Out», όσον αφορά τα διαφημιστικά μπλουζάκια που θα φορέσουν οι Λονδρέζοι στα επόμενα παιχνίδια στην Πρέμιερ.

Το «Kick Out» δραστηριοποιείται κατά του ρατσισμού στον αθλητισμό, και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο, και είναι από τους βασικούς σπόνσορες των αγώνων της Πρέμιερ Λιγκ.

Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Τζον Τέρι και τον Άντον Φέρντιναντ κάνουν τους ανθρώπους του ιδρύματος «Kick Out» να σκέφτονται την απαγόρευση στον άσο της Τσέλσι να φορέσει το συγκεκριμένο t-shirt.

Με βάση τον προγραμματισμό, οι παίκτες των Λονδρέζων θα φορέσουν τα μπλουζάκια στο ματς με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά και με την Τότεναμ. Υπενθυμίζεται πως αν και ο Τέρι είναι τιμωρημένος με 4 αγωνιστικές, υπάρχει ακόμη το ενδεχόμενο να καταθέσει ένσταση κατά της απόφασης της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και –εάν αθωωθεί- θα μπορέσει να αγωνιστεί στα 2 ματς.

Μέσα στο επόμενο 10ημερο οι υπεύθυνοι της Τσέλσι και του «Kick Out» θα συναντηθούν για να συζητήσουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Πηγή: england365.gr