Ενθουσιασμός επικρατεί στον ΠΑΟΚ για το θρίαμβο με 4-1 επί του Άρη υπό το βλέμμα του Ιβάν Σαββίδη. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε την ανοδική του πορεία και προβάλλει ως ισχυρότερος ανταγωνιστής του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, που βρέθηκε για πρώτη φορά στο πλευρό της ομάδας, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη νίκη και μετά το τέλος του ματς κατέβηκε στα αποδυτήρια για να μιλήσει στους παίκτες, τους οποίους συνεχάρη μεν για την εμφάνιση, αλλά παράλληλα έψεξε για τα νεύρα στο τέλος. «Δεν ήμασταν καλοί στο ένα ημίχρονο, δεν πρέπει να παίρνουμε κάρτες», ανέφερε, ενώ έδειξε πως τοποθετεί ψηλά τον πήχη. «Πρέπει να είμαστε μια οικογένεια κι εγώ είμαι εδώ για ό,τι χρειαστείτε. Είμαι εδώ για να προσπαθούμε όλοι μαζί, να πάρουμε τίτλους. Για μένα η δεύτερη θέση δεν είναι τίποτα», τόνισε.

«Καίει» τον Δώνη ο Κάκος

Μελανό σημείο του αγώνα ήταν τα νεύρα που απέφεραν δύο αποβολές και το επεισόδιο μεταξύ Γιώργου Δώνη και Τάσου Κάκου. Μάλιστα ο Κερκυραίος ρέφερι αναφέρει στο φύλλο αγώνα πως ο προπονητής του ΠΑΟΚ τον έβρισε και κινήθηκε εναντίον του, πράγμα που πιθανώς να επισύρει την τιμωρία του τεχνικού του «Δικεφάλου του Βορρά». Αξίζει να σημειωθεί πως λόγω του επεισοδίου η συνέντευξη Τύπου του Γιώργου Δώνη καθυστέρησε μιάμιση ώρα.

Λόρενς και Κατσικάς που δεν συγκράτησαν τα νεύρα τους και αποβλήθηκαν θα λείψουν από το ματς του Σαββάτου απέναντι στον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπως και ο Πάμπλο Γκαρσία που θα επιστρέψει με την ΑΕΚ, μετά τη διακοπή. Αντίθετα… πάνω στην ώρα επιστρέφει ο Ματέους Βιβιάν, για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Μπονγκανί Κουμάλο στο κέντρο της άμυνας. Σημειώνεται πως τέσσερις κάρτες συμπλήρωσε ο Εργκίς Κάτσε και θα πρέπει να αποφασιστεί σε ποιο από τα τέσσερα προσεχή ματς θα απουσιάσει.

Η ατζέντα του Σαββίδη

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν ήρθε στην Ελλάδα μόνο για το χθεσινό παιχνίδι. Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ θα έχει επαφές για τη ρύθμιση των χρεών της ΠΑΕ, ένα ζήτημα που έχει «παγώσει» λόγω άλλων προτεραιοτήτων που έχει θέση η κυβέρνηση. Το αφεντικό του «Δικεφάλου του Βορρά» έχει όλη τη διάθεση να τακτοποιήσει το ζήτημα, αλλά η κρατική κωλυσιεργία απέναντι σε κάποιον που θέλει να πληρώσει προκαλεί εκνευρισμό. Ο Ιβάν Σαββίδης θα έχει επαφές με συνεργάτες του για εμπορικά ζητήματα, όπως και για το θέμα της ασφάλειας στο γήπεδο.

Πηγή: sport-fm.gr