Κανένα περιθώριο και για άλλες βαθμολογικές απώλειες δεν έχει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Ζοζέ Μουρίνιο. Οι Μαδριλένοι έχουν ξεκινήσει πολύ άσχημα στο πρωτάθλημα αλλά οι δύο νίκες επί της Ράγιο Βαγιεκάνο και της Μάντσεστερ Σίτι έχουν επαναφέρει τα χαμόγελα.

Επόμενος αντίπαλος της «βασίλισσας» η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και ο Πορτογάλος εστίασε στη διάρκεια που πρέπει να έχει η ομάδα του.

«Οφείλουμε να κερδίσουμε, δεν έχουμε περιθώρια να χάσουμε και άλλους βαθμούς. Πρέπει να βρούμε ένα τρόπο να κερδίσουμε κάποια παιχνίδια στη σειρά και όχι να κερδίσουμε μεμονωμένους αγώνες. Θέλουμε να παίξουμε όπως στα παιχνίδια με τη Βαγιεκάνο και τη Μάντσεστερ Σίτι», τόνισε στο «Maisfutebol».

Ο σύλλογος από τη Γαλικία έχει παρατσούκλι «Πορτογάλοι» και εξαιτίας αυτού δεν έχασε την ευκαιρία να σχολιάσει ο «Special One».

«Γιατί ονομάζονται έτσι; Αγωνίζονται πολλοί Πορτογάλοι στην ομάδα ή ο λαός της Πορτογαλίας συμπαθεί τη Λα Κορούνια;», δήλωσε με μια δόση χιούμορ ο Μουρίνιο που θα συναντήσει τον Εβάλντο Φαμπιάνο, τον αριστερό οπισθοφύλακα της Ντεπορτίβο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί στην Πόρτο.

Τέλος ρωτήθηκε για την προσεχή αναμέτρηση της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Μπενφίκα την Τρίτη για το Champions League.

«Ο Ζόρζε Ζέσους γνωρίζει πολύ καλά πως θα στήσει την ομάδα του για να προκαλέσει δυσκολίες στην Μπαρτσελόνα», ήταν η απάντηση του.