Την αγωνιστική μεταμόρφωση της ομάδας του και τη… συμμόρφωση των παικτών του Παναθηναϊκού μετά τη χθεσινή κατσάδα για την αγωνιστική τους συμπεριφορά περιμένει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, αρχής γενομένης από το ματς της Πέμπτης με τη Μάριμπορ στη Σλοβενία για την πρεμιέρα των ομίλων του Europa League.

Ο Πορτογάλος προπονητής έχοντας και την πλήρη στήριξη της διοίκησης είναι αποφασισμένος να τηρήσει σκληρή στάση απέναντι σε όσους δεν επιδεικνύουν το δέον πρόσωπο εντός κι εκτός αγωνιστικών χώρων, ενώ έχει το ελεύθερο να κάνει ό,τι κρίνει απαραίτητο-δίχως να κοιτάζει ονόματα ή συμβόλαια-για να αλλάξει την κατάσταση. Το μήνυμα, λοιπόν, εστάλη, και μένει να φανεί αν… ελήφθη.

Έδειξε τις σκέψεις του

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει στη Σλοβενία, με τον Βύντρα να επανέρχεται στο δεξί άκρο της άμυνας και τους Μπουμσόνγκ-Βελάσκες ως στόπερ, όπως και τον Κατσουράνη στο κέντρο. Η ενδεκάδα που «έδειξε» ο 66χρονος τεχνικός αποτελείτο από τους: Καρνέζη, Σπυρόπουλο, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Κατσουράνη, Ζέκα, Κουίνσι, Σισοκό και Φορναρόλι. Πάντως δεν αποκλείεται να δούμε τον Μαρίνο είτε δεξιά είτε στα χαφ, αλλά και τον Κατσουράνη ως στόπερ.

Τελευταία φορά με τσάρτερ

Ο Παναθηναϊκός θα αναχωρήσει αύριο με πτήση τσάρτερ για τη Σλοβενία. Είναι η τελευταία φορά στα ματς των ομίλων του Europa League που θα συμβεί αυτό, καθώς στα παιχνίδια με Τότεναμ και Λάτσιο θα μεταβεί με το αεροπλάνο της… γραμμής στο πλαίσιο των περικοπών που γίνονται, αλλά και από τη στιγμή που υπάρχουν συχνές και απευθείας πτήσεις για Λονδίνο και Ρώμη αντίστοιχα.

Οι σκέψεις του Γόντικα και η περίπτωση Μακρόπουλου

Για την επόμενη Τρίτη αναβλήθηκε το ΔΣ της ΠΑΕ, που θα επικυρώσει και τις αλλαγές στο σχήμα της διοίκησης. Άγνωστο παραμένει αν θα συνεχίσει στη θέση του προέδρου ο Δημήτρης Γόντικας, καθώς δεν επιθυμεί να έχει το δικαίωμα υπογραφής και τις ευθύνες που αυτή συνεπάγεται. Λέγεται-μάλιστα-πως για μία παλαιότερη οφειλή είχε δεσμευτεί η περιουσία του και δεν θέλει να βρεθεί σε ανάλογη θέση. Εφόσον δεν παραμείνει στην προεδρία της ΠΑΕ, πιθανός αντικαταστάτης είναι ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Αχιλλέας Μακρόπουλος. Θέση αντιπροέδρου θα πάρει ο συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος.

* Άνθρωποι της ΠΑΕ Παναθηναϊκός επιθεώρησαν το γήπεδο της Λιβαδειάς εν όψει του αγώνα με τον Ατρόμητο την ερχόμενη Δευτέρα. Ήδη γίνονται επαφές με τους κατόχους διαρκείας για να δουν πόσοι θα μεταβούν στη Βοιωτία για το παιχνίδι. Όσο για τα εισιτήρια, αναμένεται να εκδοθούν 2.000-2.500.

Πηγή: sport-fm.gr