Με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Twitter ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ φρόντισε να ρίξει τους τόνους σχετικά με τις φήμες που τον ήθελαν να τα «χώνει» στον Αντρέα Στραματσόνι, μετά την απόφαση του προπονητή του να τον αποσύρει από το παιχνίδι με την Τορίνο. Ο Σνάιντερ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει θέμα με τον κόουτς, αν και ο ίδιος θέλει να παίζει συνέχεια για να βοηθάει την ομάδα.

Η νίκη της Ίντερ στο Τορίνο με 2-0 έδωσε την ευκαιρία στους «νερατζούρι» να «αποσβήσουν» εν μέρει την ήττα τους από τη Ρόμα στο Σαν Σίρο και τους κράτησε σε απόσταση «βολής» από την κορυφή. Όλοι στο στρατόπεδο των Μιλανέζων τόνιζαν τη σημασία που είχε η επιτυχία αυτή.

Μοναδικό «μελανό» σημείο του αγώνα αυτού ήταν η αντικατάσταση του Γουέσλεϊ Σνάιντερ από τον Αντόνιο Κασάνο, που προκάλεσε τον εκνευρισμό του Ολλανδού. Ο Αντρέα Στραματσόνι έδωσε τις εξηγήσεις του για την επιλογή του, ενώ διέψευσε πως ο Σνάιντερ ήταν εξοργισμένος μετά το τέλος του αγώνα.

Τον προπονητή του φρόντισε να επιβεβαιώσει με μήνυμά του στο Twitter και ο ίδιος ο Σνάιντερ, που στάθηκε περισσότερο στη νίκη της ομάδας του. «Πόσο μεγάλη νίκη ήταν αυτή που πετύχαμε! Εγώ φάνηκα να εκνευρίζομαι γιατί θέλω να παίζω συνέχεια και να βοηθώ την ομάδα μου, όχι γιατί έχω κάποιο πρόβλημα με τον κόουτς. Εξάλλου ξέρω καλά πως τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας είναι πολλά και πρέπει να βρεθεί τρόπος να μοιραστεί η κόπωση. Αυτό που σκέφτομαι τώρα, είναι να προετοιμαστώ όσο καλύτερα γίνεται για τον αγώνα του Γιουρόπα Λιγκ», ανέφερε στο Twitter ο διεθνής Ολλανδός μέσος.

Δείτε το σχετικό tweet

Πηγή: sport-fm.gr