Έμπρακτα αποδεικνύει την εμπιστοσύνη του στον Ζεσουάλδο Φερέιρα ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» πέρασε το πρωί από τις εγκαταστάσεις της Παιανίας και είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πορτογάλο προπονητή. Η εμπιστοσύνη της διοίκησης στον 66χρονο προπονητή παραμένει ακλόνητη.

Ο ιδιοκτήτης του «ΣΚΑΪ» δεν μίλησε στους παίκτες, πράγμα που έκανε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δίχως ακόμη να έχει διαρρεύσει το περιεχόμενο της ομιλίας του. Στη χθεσινή προπόνηση, μια μέρα μετά την ήττα από τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ο τεχνικός του «τριφυλλιού» τήρησε σιγή ιχθύος.

Αλλαγές στο ΔΣ

Την ίδια ώρα, ο Γιάννης Αλαφούζος προχωρά σε αλλαγές στο ΔΣ, που θα επικυρωθούν στη συνεδρίαση που θα γίνει τελικά όχι αύριο, αλλά την Παρασκευή. Αμφίβολο είναι αν θα παραμείνει στην προεδρία ο Δημήτρης Γόντικας, καθώς φήμες τον θέλουν προβληματισμένο από την οικονομική κατάσταση. Θέση αντιπροέδρου θα πάρει ο στενός συνεργάτης του Γιάννη Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος, ενώ αναβαθμισμένο ρόλο θα έχει ο Κώστας Ελευθεράκης. Αντίθετα, δεν επιβεβαιώνεται ότι θα αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου και εκπροσώπου της ΠΑΕ σε ΕΠΟ και Σούπερ Λίγκα ο Αντώνης Αντωνιάδης.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα στελεχώσει την ΠΑΕ από άτομα δικής του εμπιστοσύνης, ενώ θα προχωρήσει σε μείωση των λειτουργικών εξόδων της ομάδας και σε αναζήτηση χρημάτων από επιχειρηματίες, καθώς διαφορετικά η ομάδα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα ρευστότητας τους επόμενους μήνες.

Πηγή: sport-fm.gr