Ο αρχηγός της Εθνικής μετά την αλλαγή του Γιώργου Καραγκούνη, επεσήμανε πως χρόνο με τον χρόνο η ομάδα θα πηγαίνει ακόμα καλύτερα. Αναλυτικά τόνισε: «Είναι μια καινούργια ομάδα. Είναι διαφορετικά τα πράγματα στην ομάδα. Ήρθαμε σε δύσκολη έδρα και πήραμε αποτέλεσμα. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε πάντα και θα πάμε στο Euro. Σε γενικές γραμμές είναι θετικό αποτέλεσμα. Βγήκε το πιο δύσκολο παιχνίδι και η πιο δύσκολη έδρα. Είναι θετικό ότι πήραμε αποτέλεσμα εδώ. Ήμασταν πεσμένοι μετά τη Γεωργία και βλέπουμε με αισιοδοξία το μέλλον.

Η ομάδα είναι καινούργια και νέα παιδιά σε πολλές θέσεις. Άλλος προπονητής. Θέλει υπομονή και πίστωση χρόνου. Παιχνίδι με το παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Όλοι βοηθάγαμε ο ένας τον άλλον. Δεν αφήσαμε να μας κάνουν πολλές φάσεις. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στην επίθεση και βλέπουμε την πορεία καλύτερα.

Στο παιχνίδι με τη Γεωργία έφταιξε καθαρά το γκολ που δεχτήκαμε. Ξεκινήσαμε με γκολ που φάγαμε και χάλασαν τα πάντα. Αυτό έφταιξε. Όπως κάθε σοβαρή ομάδα, έτσι και εμείς κοιτάμε και άλλα συστήματα και αυτό θα αλλάζει ανάλογα με κάθε παιχνίδι. Εμείς τα δουλεύουμε όλα».

Πηγή: gazzetta.gr