Από τη διάθεση του Ιβάν Σαββίδη για διαρθρωτικές αλλαγές στον ΠΑΟΚ δεν είναι δυνατό να εξαιρεθεί η διοίκηση της ΠΑΕ. Ο νέος μεγαλομέτοχος του συλλόγου δεν έχει κάνει ακόμη σαφείς τις προθέσεις του και προς το παρόν η διοίκηση Πρωτοδικείου που «κληρονόμησε» (κι έχει ισχύ μέχρι το Νοέμβριο) συνεχίζει ως έχει.

Ο Ζήσης Βρύζας έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιβάν Σαββίδη και παραμένει μέχρι νεωτέρας στο πόστο του, αλλά ακόμη είναι άγνωστο αν και με ποιο ρόλο θα είναι στην επόμενη μέρα.

Ο ομογενής επιχειρηματίας έχει ορίσει ήδη τοποτηρητές, ενώ φέρεται να σκέφτεται και το ενδεχόμενο να επιλέξει διοικητικούς υπαλλήλους. Ο Ζήσης Βρύζας είναι απίθανο να παραμείνει έχοντας τις ίδιες αρμοδιότητες και ευθύνες, αλλά ίσως έχει κάποιον ρόλο προκειμένου να μην είναι εντελώς… ξένο το νέο διοικητικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε επαναξιολόγηση όλου του υπαλληλικού προσωπικού της ΠΑΕ (συμπεριλαμβανομένων τεχνικού, γενικού, εμπορικού και οικονομικού διευθυντή), καθώς φαίνεται πως έχει ενημερωθεί ή διαπιστώσει από τους τοποτηρητές του πως δεν είναι όλοι… χρήσιμοι.

Χθες οι υπάλληλοι ενημερώθηκαν για την απόφαση του νέου αφεντικού, αλλά δημιούργησε αναστάτωση η αρχική απαίτηση να δώσουν εν λευκώ την παραίτησή τους μέχρι να αξιολογηθούν (οι εργαζόμενοι θεώρησαν πως έτσι θίγονται τα εργασιακά τους δικαιώματα).

Κατάρα δίχως τέλος

Αυτό που συμβαίνει ΚΑΙ φέτος στον ΠΑΟΚ με τους τραυματισμούς είναι άνευ προηγουμένου. Νοκ άουτ για τρεις εβδομάδες τέθηκε ο Ματέους Βιβιάν με θλάση στη γάμπα και ο Βραζιλιάνος αμυντικός θα χάσει τα ματς με Αστέρα και Skoda Ξάνθη. Έτσι προστέθηκε δίπλα στις σημαντικές απουσίες των Σαλπιγγίδη και Γκαρσία, ενώ ενοχλήσεις στους κοιλιακούς παρουσίασε χθες ο Φωτάκης, αν και δεν φαίνεται κάτι σοβαρό. Ο Γιώργος Δώνης κάνει το σταυρό του για να επιστρέψουν υγιείς οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις του, καθώς σε ένα ήδη ελλιπές ρόστερ υπάρχει και η… κατάρα των τραυματισμών που συνεχίζεται.

Πηγή: sport-fm.gr