Με το Supernova Sequence 5, η adidas παρουσιάζει την 5η έκδοση του κλασσικού πλέον running παπουτσιού με ανανεωμένο σχεδιασμό. Το νέο μέλος της οικογένειας Supernova ενσωματώνει όλες τις τελευταίες τεχνολογίες της adidas, έχει μικρότερο βάρος και προσφέρει μια άνετη και ταυτόχρονα δυναμική running εμπειρία!

Με όποιο τρόπο κι αν προσγειώνεται το πέλμα σου στο έδαφος, το Supernova Sequence 5 προσαρμόζεται στο προσωπικό σου στυλ, χάρη στην τεχνολογία FORMOTIONTM, η οποία επιτρέπει στη φτέρνα του παπουτσιού να κινείται ανεξάρτητα από το υπόλοιπο παπούτσι. Παράλληλα, απορροφά τους κραδασμούς προστατεύοντας το πόδι από την καταπόνηση και ενισχύει την ώθηση σε κάθε νέο διασκελισμό μετά την επαφή του πέλματος με το έδαφος.

Το Supernova Sequence 5 διαθέτει εξωτερική σόλα με τεχνολογία ZONEMOTION κατασκευασμένη από ελαστικό Continental που εξασφαλίζει μέγιστη πρόσφυση και καλύτερο έλεγχο σε όλες τις επιφάνειες, ανεξαρτήτως των καιρικών συνθηκών. Η τεχνολογία GEOFIT™+ από FitFoam™ υλικό, τοποθετημένο στην περιοχή του αστράγαλου, προσαρμόζεται και «θυμάται» το σχήμα του ποδιού, εξασφαλίζοντας άνετη και ασφαλή εφαρμογή, χωρίς ενοχλήσεις. Tο Supernova Sequence 5 διαθέτει επίσης τις τεχνολογίες της adidas, adiPRENE® στη φτέρνα και adiPRENE®+ στο πρόσθιο μέρος του, οι οποίες απορροφούν τους κραδασμούς, καθώς και τη μονάδα pro-moderator, τοποθετημένη στην περιοχή της καμάρας του πέλματος, για ακόμα μεγαλύτερη στήριξη στο πόδι.

Το Supernova Sequence 5 είναι συμβατό με τη πλατφόρμα miCoach, τον «προσωπικό προπονητή» της adidas για όλους όσους αγαπούν το τρέξιμο, οι οποίοι μέσω της ιστοσελίδας www.micoach.com μπορούν να βρουν οδηγίες και προγράμματα εκγύμνασης.

1. GEOFIT™+: Μειώνει τις ενοχλήσεις, προσφέρει τέλεια εφαρμογή
2. FORMOTIONTM: Προσαρμόζεται στο προσωπικό στυλ του δρομέα, απορροφά τους κραδασμούς στη φτέρνα και δίνει ώθηση για τον επόμενο διασκελισμό
3. adiPRENE®: Προστασία του πίσω μέρους του πέλματος (φτέρνα) από τους κραδασμούς, όταν προσγειώνεται στο έδαφος
4. adiPRENE®+: Προστασία του πρόσθιου μέρους του πέλματος (δάχτυλα) από την καταπόνηση, όταν το πόδι σπρώχνει το έδαφος
5. pro-moderator®: Στηρίζει το πόδι και βοηθάει το πέλμα να πατάει σωστά
6. miCoach: Υποδοχή για το miCoach Speed_Cell
7. TORSION® SYSTEM: Επιτρέπει στο πρόσθιο και οπίσθιο τμήμα του παπουτσιού να κινούνται ανεξάρτητα
8. Continental rubber: Βελτιώνει την πρόσφυση του παπουτσιού