Περήφανος που έγινε αρχηγός της εθνικής Ολλανδίας δήλωσε πως είναι ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ. Ο μέσος της Ίντερ, που θα αγωνιστεί με το περιβραχιόνιο στο μπράτσο για πρώτη φορά, αποκάλυψε πως τη στιγμή αυτή την ονειρευόταν καιρό και πως θα κάνει τα πάντα για να ανταποδώσει την τιμή που του έκανε η ομοσπονδία.

Είναι ο ηγέτης της Ίντερ και ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της εθνικής Ολλανδίας. Το ταλέντο του και οι ικανότητές του δεν αμφισβητούνται, αν και οι επικριτές του κάνουν λόγο για έλλειψη διάρκειας στο παιχνίδι του. Το βέβαιο είναι πως ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ είναι ένας από τους πιο χαρισματικούς παίκτες της εθνικής Ολλανδίας, που ξεκινάει την προσπάθειά της για πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

Στην προσπάθεια αυτή, ο Σνάιντερ αναλαμβάνει και έναν ακόμα ρόλο, αυτόν του αρχηγού. Η ολλανδική ομοσπονδία και ο προπονητής των «οράνιε», Λουίς Φαν Χαλ αποφάσισαν να δώσουν το περιβραχιόνιο του αρχηγού στον Σνάιντερ, που δηλώνει ενθουσιασμένος από το γεγονός. «Από το Euro ακόμα σκεφτόμουν πως ήθελα να είμαι ο αρχηγός. Είναι μεγάλη τιμή και μου δίνει μια επιπλέον ευθύνη, να οδηγήσω εγώ τους συμπαίκτες μου προς τη Βραζιλία», δήλωσε ένας χαρούμενος Σνάιντερ.

Πόσες είναι οι πιθανότητες της Ολλανδίας να περάσει στα τελικά; Ο Σνάιντερ είναι σαφής. «Είμαστε η Ολλανδία, είμαστε δεύτεροι στον κόσμο, οπότε πρέπει να περάσουμε. Αν ξεκινήσουμε καλά, οι πιθανότητές μας θα αυξηθούν. Πάντως εμείς και οι Ισπανοί είμαστε υποχρεωμένοι να πρωταγωνιστήσουμε», τόνισε ο νέος αρχηγός των «οράνιε».

Πηγή: sport-fm.gr