Για έναν επιθετικό και έναν αριστερό μπακ θα κινηθεί η ομάδα του Άρη μέχρι και τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου (31/8). Αυτό προέκυψε από την σημερινή συνάντηση που είχε ο προπονητής των «κιτρίνων» Μάκης Κατσαβάκης με τους διοικούντες την ΠΑΕ. Καρντέκ και Σικαλιάς τα φαβορί.

Οι άνθρωποι του Άρη γνωρίζουν τις αδυναμίες του ρόστερ και από το βράδυ της Δευτέρας και την ήττα από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη, επισπεύδουν τις διαδικασίες απόκτησης δύο παικτών, στις θέσεις που θεωρούν πως «πονούν» περισσότερο οι Θεσσαλονικείς.

Έτσι λοιπόν αναμένεται να γίνει μια τελευταία προσπάθεια για τον Άγγελο Σικαλιά, ούτως ώστε να καλυφθεί το κενό στη θέση του αριστερού μπακ. Η διαφορά που χωρίζει τους «κίτρινους» με την Δόξα Δράμας είναι της τάξεως των 30.000 ευρώ και στόχος είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις.

Όσον αφορά στο θέμα του επιθετικού, ο Μάκης Κατσαβάκης θα συναντηθεί εντός της ημέρας με τους Κατσιαούνη, Λαμπριάκο και Μιχαλήτσο για να καταλήξουν στο ποιός θα είναι αυτός που θα ηγηθεί των προσπαθειών στην επίθεση. Ο Άλαν Καρντέκ της Μπενφίκα είναι ένας από τους υποψήφιους στόχους και λογικά θα γίνει άλλη μία κρούση από πλευράς ‘Αρη, προκειμένου να ξεκαθαρίσει οριστικά εάν ο 23χρονος Βραζιλιάνος επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Πηγή: sport-fm.gr