Το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στους δύο αγώνες με την Μπνέι Γεχούντα προσέλκυσε ο Νέναντ Μαρίνκοβιτς, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «mondo.rs». Συγκεκριμένα, το δημοσίευμα του εν λόγω σάιτ αναφέρει ότι οι Θεσσαλονικείς δεν προγραμμάτιζαν να κάνουν κίνηση για την απόκτηση κάποιου επιθετικού μέχρι που έπαιξε στα πρόσφατα παιχνίδια ο 23χρονος παίκτης.

Ο Σέρβος φέρεται να επιθυμούσε να γίνει κάτοικος Θεσσαλονίκης, όμως η ομάδα του αξίωνε ένα εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Ποσό ήταν απαγορευτικό για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Ο Μαρίνκοβιτς πίεσε, από την πλευρά του, τη διοίκηση της Μπέι Γεχούντα, αλλά οι Ισραηλινοί δεν έπεφταν από το 1 εκατ. ευρώ και έτσι μηδενίστηκαν οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή. Ωστόσο (σύμφωνα πάντα με το σερβικό δημοσίευμα), οι επαφές του ΠΑΟΚ με τον παίκτη δεν σταμάτησαν.

Το δημοσίευμα τονίζει πώς ο Νέναντ Μαρίνκοβιτς τον προσεχή Δεκέμβριο θα υπογράψει προσύμφωνο με τον ΠΑΟΚ, και το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του με την Μπνέι Γεχούντα θα έρθει ως ελεύθερος στην ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Στάσιμο του Σκανδιναβού
Ο ΠΑΟΚ, όπως είναι γνωστό, έχει βρει μια εξαιρετική περίπτωση ταλαντούχου ποδοσφαιριστή από τη Σκανδιναβία, τον οποίο θέλει να φέρει στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Πηγή: sport-fm.gr