Χαρούμενος που αποτελεί μέλος της μπασκετικής οικογένειας του Παναθηναϊκού, δήλωσε ο Ντέργουιν Κίτσεν κατά την άφιξη του στην Αθήνα.

Ο Αμερικανός γκαρντ, που αν και έφτασε με καθυστέρηση στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» θεώρησε ότι η μικρή του ταλαιπωρία ήταν για καλό, έθεσε ως στόχο του να βοηθήσει τους «πράσινους» να πετύχουν τους στόχους, ενώ τόνισε ότι το “τριφύλλι” αποτελεί μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

«Ήταν ένα πραγματικά δύσκολο ταξίδι, αλλά ξέρετε τι λένε: Όταν η αναποδιά γίνεται στην αρχή, μετά όλα κυλούν όπως πρέπει… Μπορώ να πω ότι είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά ο Αμερικανός και πρόσθεσε:

«Ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου, γιατί είναι μια ομάδα την οποία όλοι γνωρίζουν και η οποία έχει πάντα υψηλούς στόχους. Κι ένιωσα ότι πρέπει να κάνω αυτό το παραπάνω βήμα, να βγω από αυτή τη ζώνη στην οποία ήμουν «ασφαλής». Δεν μπορώ να έχω άλλο στόχο σε προσωπικό επίπεδο από το να βοηθήσω την ομάδα με όποιον τρόπο μπορώ. Θέλω πάντα να κερδίζω και σίγουρα ισχύει το ίδιο και τώρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό».

Πηγή: sport-fm.gr