Πέρα από την επικείμενη απόκτηση του Κανού, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «δουλεύει» και την μεταγραφή του Πάουλο Μασάδο. Ο Πορτογάλος χαφ της Τουλούζ βρίσκεται στην κορυφή για την κάλυψη της θέσης στη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών.

Η υπόθεση του 26χρονου παίκτη δεν είναι εύκολη, όμως οι «ερυθρόλευκοι» βασίζονται στο γεγονός πως εκείνος θέλει να έρθει στην Ελλάδα και πιέζει τον γαλλικό σύλλογο στις διαπραγματεύσεις.

Όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν με ένα ποσό κοντά στα 2,25 με 2,5 εκατ. ευρώ, ενώ οι Γάλλοι θα πάρουν τα μισά χρήματα φέτος και τα υπόλοιπα το επόμενο καλοκαίρι. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή ο πρόεδρος της ομάδας, Ολιβιέ Σαντράν, περιμένει τις περιμένει τις τραπεζικές εγγυήσεις για να «κλειδώσει» η μεταγραφή.

Προχθές είδε το φως της δημοσιότητας ένα δημοσίευμα, το οποίο ανέφερε ότι ο Μασάδο «κλείνει» στην Ντιναμό Μόσχας. Παρόλα αυτά, στον Ολυμπιακός δεν έδωσαν βάση στο εν λόγω ρεπορτάζ και εμφανίζονταν αισιόδοξοι για την έκβαση της υπόθεσης του Πορτογάλου μέσου. Όλα δείχνουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχουν σημειωθεί οριστικές εξελίξεις.

Την ίδια ώρα, όμως, οι Πειραιώτες φέρονται να εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για την κάλυψη της συγκεκριμένης θέσης στο ρόστερ τους. Υπενθυμίζεται ότι το προηγούμενο διάστημα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τους Μοσορό της Μπράγκα, του Τσάβες της Μπόκα και του Φορμίκα της Μπλάκμπερν.

Υπογράφει ο Κανού

Τα τυπικά έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κανού. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αναμένεται να φτάσει εντός της ημέρας στην Ελλάδας και θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα, τότε στη συνέχεια θα μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψει το συμβόλαιό του.

Η διαφαινόμενη συνεργασία των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια τρία χρόνια και οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα αγγίξουν τις 500.000 ευρώ, ενώ η Σταντάρ Λιέγης θα πάρει 1,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρησή του. Εν τω μεταξύ, ο Κανού ενδέχεται να έρθει στην Αθήνα με όλα τα πράγματά του για να ενσωματωθεί άμεσα με την υπόλοιπη ομάδα.

Κλείνει τον Σκόνδρα

Τις επαφές με τον Ατρόμητο για να «κλείσει» τον Γιάννη Σκόνδρα από τώρα και να τον αφήσει για ένα χρόνο δανεικό στην ομάδα του Περιστερίου έχει αρχίσει ο Ολυμπιακός. Όπως γράφει η SportDay, τις τελευταίες μέρες υπήρξε επαφή των δύο πλευρών για τη μεταγραφή του αρχηγού των «κυανόλευκων» στο λιμάνι. Κάτι ανάλογο είχε συμβεί την περσινή σεζόν στην υπόθεση του Ανδρέα Τάτου. Δεν αποκλείεται το θέμα να προχωρήσει άμεσα και εν τέλει να κλείσει η μεταγραφή του Σκόνδρα.

Απόψε το φιλικό με Μάλαγα

Το πρώτο και τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων δίνει απόψε (21:00, Novasports 1 και www.sport-fm.gr) ο Ολυμπιακός στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Ένα παιχνίδι επίπεδου… Champions League, αφού η Μάλαγα είναι μία από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σήμερα το πρωί οι «ερυθρόλευκοι» έχουν προπόνηση και δεν αποκλείεται εν τέλει ο Ζαρντίμ να βγάλει αποστολή για το φιλικό.

Πηγή: sport-fm.gr