Αρκετές είναι οι πιθανότητες να μην πραγματοποιηθεί ούτε σήμερα η συνάντηση του Γιώργου Καραγκούνη με τον Δημήτρη Γόντικα.

Το ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες είναι ιδιαίτερο σημαντικό, αφού αφορά την οριστικοποίηση της ανανέωσης του συμβολαίου του διεθνούς χαφ με τον Παναθηναϊκό.

Ο λόγος για τον οποίο είναι πιθανό η συγκεκριμένη συνάντηση να γίνει τελικά αύριο είναι ο φόρτος εργασίας και ο κύκλος εργασιών στη διοίκηση του «τριφυλλιού».

Μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει γιατί υπάρχει τέτοια καθυστέρηση σε ένα τέτοιο ζήτημα, αφού ήταν δεδομένη η διοίκηση «καιγόταν» να κρατήσει τον 35χρονο μέσο.

Από την πλευρά του, ο «Κάρα» έχει ξεκαθαρίσει ότι πρόθεσή του είναι να ανανεώσει το συμβόλαιό του, όμως θα ήθελε να γνωρίζει ότι ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του για την επόμενη σεζόν.

Πάντως, το παρελθόν μας έχει διδάξει ότι τέτοιου είδους ιστορίες χρειάζεται να τελειώνουν το συντομότερο δυνατόν…

Περιμένουν επίσημη ενημέρωση

Αγωνία επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την ΑΜΚ της ΠΑΕ, αφού έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία που θέλει την επιτροπή κεφαλαιαγοράς να απέρριψε το ενημερωτικό δελτίο που εξέδωσε το «τριφύλλι» ή να ζήτησε συμπληρωματικά έγγραφα.

Από την πλευρά τους, οι «πράσινοι» δεν επιβεβαίωσαν τις συγκεκριμένες πληροφορίες και άφηναν ανοιχτό το ενδεχόμενο η επιτροπή να συνεδριάσει σήμερα ή αύριο για να εξετάσει το δελτίο της ΠΑΕ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που έχει αποφασιστεί, ύψους 15 εκατ. ευρώ.

Η ΑΜΚ να θυμίσουμε ότι έχει πάρει παράταση έως τις 9/8. Το πρόβλημα είναι ότι έχει καθυστερήσει ήδη η έγκρισή της και επιπλέον η επιτροπή φέρεται -αν δεν έχει ζητήσει άλλα στοιχεία- να συνεδριάζει σε δύο εβδομάδες κι όχι σήμερα ή αύριο όπως γνωρίζουν στον Παναθηναϊκό.

Πηγή: sport-fm.gr