Το σίριαλ της μεταγραφής του Λούκα Μόντριτς συνεχίζεται. Η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει κάθε προσπάθεια να πείσει τους ανθρώπους της Τότεναμ να αποδεχτούν την προσφορά της, με τελευταίο επιχείρημα τις διευκολύνσεις που οι Ισπανοί έκαναν στους Άγγλους μερικά χρόνια πριν.

Η επιθυμία του Λούκα Μόντριτς να μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι γνωστή. Ο Κροάτης μέσος πιέζει με κάθε τρόπο τη διοίκηση της Τότεναμ προκειμένου να την πείσει να τον παραχωρήσει στους «μερένχες».

Από την πλευρά της η Ρεάλ έχει κάνει σαφές πως επιθυμεί να αποκτήσει τον παίκτη, που αποτελεί επιλογή του Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά με τους όρους που εκείνη θέτει.

Η εφημερίδα «Sun» δίνει μια νέα διάσταση στην υπόθεση της μεταγραφής του Μόντριτς. Σύμφωνα με το Αγγλικό έντυπο, η Ρεάλ σκοπεύει να υπενθυμίσει στους ανθρώπους της Τότεναμ τη διευκόλυνση που τους είχε προσφέρει στη μεταγραφή του Φαν Ντερ Φάαρτ το καλοκαίρι του 2010.

Την περίοδο εκείνη ο Ολλανδός έφευγε από τη Μαδρίτη και επιθυμούσε να πάει στο Λονδίνο. Η προσφορά της Τότεναμ, όμως, προς τη Ρεάλ υστερούσε σε σχέση με εκείνη την Μπάγερν Μονάχου. Παρόλα αυτά οι ιθύνοντες της Ρεάλ είχαν απορρίψει την πρόταση των Βαυαρών και είχαν προσφέρει τον Φαν Ντερ Φάαρτ στην Τότεναμ, σεβόμενοι και την επιθυμία του παίκτη.

Αυτό το γεγονός επαναφέρουν στο προσκήνιο οι Μαδριλένοι, ελπίζοντας να ευαισθητοποιήσουν τους Λονδρέζους και να τους πείσουν να ρίξουν, κάπως, στις απαιτήσεις τους.

Πηγή: sport-fm.gr