Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού παρά το γεγονός ότι είχε προγραμματίσει διπλή προπόνηση για την Πέμπτη (πρωί και απόγευμα), διέκρινε κόπωση από τους περισσότερους παίκτες του από το φιλικό με την ομάδα Νέων και θεώρησε σκόπιμο να τους χαρίσει την απογευματινή προπόνηση.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι το απόγευμα βρέθηκαν στις εγκαταστάσεις του του Ρέντη μόνο οι Πάντελιτς, Ουρτάδο και Γιάννης Παπαδόπουλος, οι οποίοι ακολουθούν ειδικό πρόγραμμα,ώστε να καλύψουν το συντομότερο δυνατό το χαμένο έδαφος και να φωνάξουν ετοιμοπόλεμοι στα επόμενα παιχνίδια,που ακολουθούν, αρχής γενομένης από αυτό με τη Κέρκυρα.

Πηγή: gazzetta.gr

Πρόγραμμα αποκατάστασης ο Ζαϊρί

Για ακόμη μία ημέρα ο Ζαουάντ Ζαϊρί αρκέστηκε σε πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι ενοχλήσεις στο πέλμα του αριστερού του ποδιού δεν έχουν εγκαταλείψει τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό,ο οποίος συνεχίζει προσεκτικά το πρόγραμμά του. Ανάλογο πρόβλημα, άλλωστε, οι “ερυθρόλευκοι” αντιμετώπιζαν πέρυσι και με τον Ντουντού, τις υπηρεσίες του οποίου στερήθηκαν για ένα τετράμηνο και όπως είναι λογικό, δίνεται μεγάλη προσοχή στην περίπτωση του Ζαϊρί. Το “ανέβασμα” του Μάρκο Πάντελιτς, το οποίο “συνοδεύτηκε/’ με δύο γκολ και πολύ καλή εμφάνιση στο φιλικό της Τετάρτης με την ομάδα Νέων, κάνει τον Ερνέστιο Βαλβέρδε να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Βάσκος προπονητής ποντάρει πολλά από τα πλάνα του στην πληθωρική παρουσία του Σέρβου “γκολεαδόρ” και όπως είναι φυσικό, οποιαδήποτε βελτίωση παρουσιάζει,λειτουργεί προς όφελος για την πειραϊκή ομάδα.

Ο Πάντελιτς καταβάλει μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον ζήλο που επιδεικνύει ο διεθνής άσος.

*Η προπόνηση της Παρασκευής (3/9) είναι προγραμματισμένη για τις 9 το πρωί.