Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λούκας Μόουρα βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την τελευταία πρότασή της.

Οι «κόκκινοι διάβολοι» ανέβασαν την προσφορά τους για τον νεαρό Βραζιλιάνο στα 35 εκατ. ευρώ, ποσό που ικανοποιεί τη Σάντος.

Το νέο μεγάλο ταλέντο της Βραζιλίας, ο Λούκας Μόουρα, είναι έτοιμος να μετακομίσει στην Ευρώπη. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ίντερ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τους ανθρώπους της Σάο Πάολο, με τους Άγγλους να βρίσκονται πιο κοντά στην απόκτησή του.

Τις προηγούμενες μέρες ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για τις συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις των Βραζιλιάνων και άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από τη διεκδίκηση του Λούκας. Φαίνεται πως η απειλή αυτή «έπιασε τόπο», αφού οι άνθρωποι της Σάο Πάολο δείχνουν να κάνουν πίσω και να αποδέχονται την προσφορά της Μάντσεστερ.

Η προσφορά αυτή, που ανέρχεται στα 35 εκατ. ευρώ ικανοποιεί τη Σάο Πάολο, αν και απέχει από τα 40 εκατ. που είναι η ρήτρα. Η διοίκηση της Σάο Πάολο ξέρει πως αυτά τα χρήματα είναι αδύνατον να τα εισπράξει.

Οι άνθρωποι της Ίντερ, από την πλευρά τους, είχαν συνεχείς επαφές με τον πατέρα του Λούκας, προσπαθώντας να προλάβουν τους Άγγλους. Η προσφορά τους στη Σάο Πάολο, όμως, χαρακτηρίστηκε αστεία, κάτι που σημαίνει πως, αν δεν βελτιώσουν την πρόταση, ο παίκτης απομακρύνεται οριστικά από το Μιλάνο και πλησιάζει πολύ στο Μάντσεστερ.

Πηγή: sport-fm