Ούτε Μέσι. Ούτε Κριστιάνο Ρονάλντο… Ο Ίκερ Κασίγιας! Αυτός πρέπει να είναι ο νικητής της «Χρυσής Μπάλας» προτείνει το “France Football” το περιοδικό στο οποίο οφείλει την ύπαρξή της η μεγαλύτερη τιμή για έναν ποδοσφαιριστή.

Το γαλλικό περιοδικό σε σημερινό του άρθρο πλέκει το εγκώμιο του τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής ομάδας της Ισπανίας και εξηγεί γιατί αυτός θα πρέπει να είναι ο νικητής της Χρυσής Μπάλας.

Στο άρθρο του το France Football αναφέρει την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, στις οποίες διευκρινίζει ότι είναι αρχηγός.

Όμως τη μεγάλη του σημασία τη δίνει αλλού… Στον χαρακτήρα του και στην μεγάλη σιγουριά που παρέχει στους συμπαίκτες του κερδίζοντας τον απεριόριστο σεβασμό τους. «Γι’ αυτό ο Κασίγιας αξίζει τη Χρυσή Μπάλα», αναφέρει.

Σε περίπτωση που η πρόβλεψη αυτή… βγει αληθινή τότε θα είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής με ισπανική υπηκοότητα που λαμβάνει το βραβείο αυτό… Πρώτος ο Αλφρέντο Ντι Στέφανο στο 1959 και δεύτερος ο Λουις Σουάρες στο 1960.

Πηγή: sport-fm.gr