Αδιάκοπα τρέχει τις τελευταίες ημέρες ο Δημήτρης Γόντικας, ούτως ώστε να προλάβει να έχει έτοιμο το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ της ομάδας που θα δουλέψει ο Φερέιρα στην προετοιμασία.

Έτσι, την Πέμπτη το πρωί, συναντήθηκε με τους Χουχούμη, Μαρινάκη και Δώνη από την ομάδα Νέων για να υπογράψουν επαγγελματικό συμβόλαιο.

Οι δύο πρώτοι υπέγραψαν ήδη, ενώ με τον γιό του τεχνικού του ΠΑΟΚ υπάρχει μια μικρή διαφορά.

Ο Χουχούμης είναι αριστερό μπακ και μάλιστα, άπαντες στην Παιανία τον πιστεύουν πολύ. Το πρώτο του συμβόλαιο έχει διάρκεια τρία χρόνια και στις 2 Ιουλίου θα είναι στην προπόνηση της πρώτης ομάδας. Ο Νίκος Σπυρόπουλος φαίνεται να απομακρύνεται από το «τριφύλλι» και ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην αγορά ένα νέο αριστερό μπακ για να είναι δυάδα μαζί με τον Χουχούμη που θα πάρει σίγουρα χρόνο συμμετοχής φέτος.

Επαγγελματίας, έγινε και ο Νίκος Μαρινάκης. Ο αμυντικός της ομάδας Νέων μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε, αλλά θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία της Ελλάδας U19 για το Euro U19 που θα γίνει σε μερικές μέρες. Ο Παναθηναϊκός ήθελε να εξασφαλιστεί για κάθε ενδεχόμενο, αφού τη διοργάνωση θα παρακολουθήσουν αρκετοί σκάουτερ. Ενδεχομένως, ο Μαρινάκης να μην συμμετάσχει στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του «τριφυλλιού» στο Σάλζμπουργκ στην Αυστρία.

Τέλος, ο Χρήστος Δώνης που πήγε κι αυτός στα γραφεία, δεν υπέγραψε αφού οι δύο πλευρές δεν συμφώνησαν. Παρόλα αυτά, θα υπάρξει εκ νέου ραντεβού για να τελειώσει σύντομα κι αυτό το θέμα αφού την Δευτέρα ξεκινάει η προετοιμασία της πρώτης ομάδας στην οποία αν όλα πάνε καλά και τελικά υπάρξει αίσιο τέλος, ο Δώνης θα δώσει το παρόν.

Πηγή: Sport-fm.gr