Θέμα ημερών είναι η ανακοίνωση της συμφωνίας του Αντρέ Βίλας-Μπόας με την Τότεναμ, με τις δύο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα και να έχουν δώσει τα χέρια. Οι πρώτες ημέρες του Ιουλίου οι πιο πιθανές για την επισημοποίηση του «γάμου», αφού έως τότε ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπογράψει σε σύλλογο.

Όπως αποκαλύπτει η «Daily Mail», ο 34χρονος τεχνικός έχει πει το «ναι» στην Τότεναμ, αλλά ο λόγος για τον οποίο δεν έχει γίνει ανακοινωθεί κάτι ακόμη είναι γιατί ο Βίλας-Μπόας λαμβάνει ακόμη αποζημίωση από την Τσέλσι.

Από την 1η Ιουλίου και μετά θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα το επιθυμεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί. Μάλιστα, η ανακοίνωση και η παρουσίασή του θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας.

Ο Ντανιέλ Λίβι αποφάσισε ότι ο πρώην τεχνικός της Τσέλσι είναι ο κατάλληλος για τη νέα εποχή της Τότεναμ, στην οποία θα εγκαινιαστεί το νέο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο της ομάδας. Παρά το γεγονός ότι στο Νησί, ο Βίλας-Μπόας αντιμετωπίζεται με δυσπιστία, ο Πορτογάλος τεχνικός άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στον πρόεδρο των Λονδρέζων, με τις απόψεις των δύο αντρών για το ποδόσφαιρο και για το αγωνιστικό στιλ των «πετεινών» να ταυτίζονται απόλυτα. Δίπλα του, ο Βίλας-Μπόας αναμένεται να έχει τον Τιμ Σέργουντ, ο οποίος αρχικά εργάστηκε στην Τότεναμ ως βοηθός προπονητή και μετά ως σύμβουλος της διοίκησης.

Την ίδια στιγμή, ο Ανταλμπέρτο Μπαπτίστα, διευθυντής ποδοσφαίρου της Σάο Πάουλο, αποκάλυψε ότι ο Πορτογάλος προπονητής «απέρριψε πρόταση για να αναλάβει προπονητής της ομάδας και ζήτησε χρόνο, τον οποίο» ο σύλλογος της Βραζιλίας δεν μπορούσε να του δώσει.

Πηγή: england365