Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Νταμιάν Πλεσίς ήρθε στην Ελλάδα στις 11:40 με πτήση από το Παρίσι για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό.

Οι πράσινοι θα αγοράσουν τον παίκτη (ακούγεται για 800.000 ευρώ) και δεν τον παίρνουν ως δανεικό από τη Λίβερπουλ.

Ο 22χρονος άσος έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» (έφυγε από την πίσω πόρτα χωρίς να κάνει δηλώσεις με τον μάνατζερ του), πήγε στο ξενοδοχείο που θα τον φιλοξενήσει και θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια, λογικό το απόγευμα, θα κατευθυνθεί στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ για να βάλει την υπογραφή του σε τετραετές συμβόλαιο.

Έφυγε ο Μάντζιος

Όσον αφορά την περίπτωση του Βαγγέλη Μάντζιου, ο Ελληνας επιθετικός αναχώρησε για την Πορτογαλία πριν από λίγη ώρα για να συνεχίσει την καριέρα του στην Μαρίτιμο μαζί με τον Χρήστο Μελίσση. Οι δύο παίκτες ταξίδεψαν μαζί. Ο 27χρονος άσος βρήκε νέο σταθμό στην καριέρα του λόγω του τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού, Κάρλος Φρέιτας.

Πάει και για επιθετικό

Μιας και ο Βαγγέλης Μάντζιος έμεινε ελεύθερος ο Παναθηναϊκός αναμένεται να κινηθεί και για άλλον φορ. Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος και είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι πράσινοι να ενισχυθούν στην γραμμή κρούσης.

Πηγή: gazzetta.gr