Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα είναι από την Τρίτη στην Ελλάδα και μπαίνει σε εφαρμογή ο σχεδιασμός της ομάδας. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός θα έχει συζητήσεις με τον τεχνικό διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλο αλλά και με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Σπανό για να συνεχιστούν οι μεταγραφές.

Η ομάδα του Περιστερίου έχει, ήδη, αποκτήσει τους Στάθη Ταυλαρίδη και Νίκο Λαζαρίδη, ενώ σίγουρα αναμένονται και αποκτήσεις παικτών που θα βοηθήσουν στο χώρο της μεσαίας γραμμής αλλά και της επίθεσης. Εκεί είναι και το μεγάλο στοίχημα του Ατρόμητου.

Τα 16 γκολ του Μήτρογλου δεν θα υπάρχουν, ενώ έχει αποχωρήσει και ο Αναστασάκος, πράγμα που σημαίνει πως δεν υπάρχει επιθετικός στο ρόστερ, πλην του Καραμάνου, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί στη θέση αυτή.

Παράλληλα ο Ατρόμητος είναι κοντά σε συμφωνία με τον Φωκικό για τον νεαρό Μανώλη Καλλέργη. Ο παίκτης της ομάδας της Άμφισσας έχει πρόταση από τον σύλλογο του Περιστερίου, ενώ υπήρξαν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. Η πρόταση του Ατρόμητου όμως φαίνεται, πως είναι αυτή που προκρίνεται και έτσι σύντομα αναμένονται εξελίξεις.

Η ανακοίνωση για το φιλικό με την Λέφσκι: «Οριστικοποιήθηκε σήμερα η διεξαγωγή δεύτερου φιλικού αγώνα επί βουλγάρικου εδάφους που θα δώσει ο Ατρόμητος στο πλαίσιο του β’ σταδίου προετοιμασίας.

Αντίπαλος του θα είναι η Λέφσκι Σόφιας στο στάδιο «Γκεόργκι Ασπαρούχωφ» (χωρητικότητας 29 χιλιάδων θεατών) στις 28 Ιουλίου και ώρα 20.00. Η Λέφσκι είναι μία από τις δύο πιο επιτυχημένες ομάδες της Βουλγαρίας έχοντας κερδίσει 26 πρωταθλήματα και 27 κύπελλα.

Επίσης, η ομάδα μας βρίσκεται σε επαφές με τη διοίκηση της Λοκομοτίβ Σόφιας για τη διεξαγωγή φιλικού αγώνα στις 1 Αυγούστου στο Πράβετς».

Πηγή: sport-fm.gr