Ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Τραϊανός Δέλλας συναντήθηκαν χθες με τον πρώτο να επιβεβαιώνει πως τέθηκε επί τάπητος το ενδεχόμενο να εργαστεί ως προπονητής στην ομάδα ο πρώην διεθνής αμυντικός, αλλά με τον τελευταίο να διαψεύδει κάνοντας λόγο απλώς για επαφή που αφορούσε τα δεδουλευμένα του.

«Διερευνήσαμε την πιθανότητα να δουλέψει στην τεχνική ηγεσία ης ομάδας. Γνωρίζει ότι θα κινηθούμε με χαμηλό μπάτζετ και με νέους παίκτες. Του αρέσει το πρότζεκτ να δουλέψει με νέα παιδιά, το είχε πει προσφάτως και σε μία συνέντευξη. Δεν φοβάται να αναλάβει το οποιοδήποτε εγχείρημα και να ρισκάρει, αλλά θέλει χρόνο να σκεφτεί. Μου είπε ότι θα απαντήσει μετά από 3-4 μέρες, αν θα μπει στην διαδικασία να συζητήσει επί της ουσίας. Να τα ζυγίσει, να δει πού πατάει και θα αποφασίσει», δήλωσε στη Live Sport ο πρόεδρος της ΠΑΕ.

Όμως… άλλα είπε ο «Κολοσσός». «Ήταν ένα προγραμματισμένο εδώ και καιρό ραντεβού. Απλά συνέπεσε να γίνει μία μέρα μετά το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ, όπου κάποιος έριξε το όνομά μου στο τραπέζι. Εγώ συναντήθηκα με τον πρόεδρο διότι ήθελα να διαπιστώσουμε τι χρήματα μου οφείλονται και πότε θα μπορούσα να πάρω κάποια από αυτά. Δεν υπάρχει κανένα άλλο θέμα», δήλωσε ο Τραϊανός Δέλλας.

Πηγή: sport-fm.gr