Πρόταση για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ έγινε στον Τραϊανό Δέλλα. Ο Ανδρέας Δημητρέλος εκμεταλλεύτηκε την συνάντηση που είχε με τον «Κολοσσό» έτσι ώστε να συζητήσουν τον τρόπο με τον οποίο θα του καταβληθούν τα οφειλόμενα και του ζήτησε να κάτσει στον πάγκο της Ένωσης ως πρώτος προπονητής. Διστακτικός ο «Τράι».

Το ραντεβού των δύο πλευρών είχε οριστεί από την προηγούμενη εβδομάδα και ο Τραϊανός Δέλλας βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για να μιλήσει με τον Ανδρέα Δημητρέλο. Κύριο θέμα της συζήτησης ήταν πως θα δοθούν στον παλαίμαχο άσο τα οφειλόμενα. Αξίζει να αναφέρουμε πως ο «Τράι» δεν έχει λάβει χρήματα από το συμβόλαιο την περασμένη περίοδο ενώ υπήρχαν και κάποια χρωστούμενα από την περίοδο 2010/11.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία και πρότεινε στον Δέλλα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ. Ο «Τράι» γνωρίζει πράγματα και καταστάσεις στην Ένωση, πρόσφατα έδωσε εξετάσεις για το δίπλωμα του προπονητή αλλά ακόμα δεν το έχει στα χέρια του και είναι στις πρώτες επιλογές της «κιτρινόμαυρης» διοίκησης. Το θέμα είναι όμως πως ο ίδιος φαίνεται διστακτικός.

Ο λόγος είναι ένας και μοναδικός. Τα οικονομικά προβλήματα που καλείται να αντιμετωπίσει η ΑΕΚ είναι τεράστια. Οι προσπάθειες που έχουν καταβάλει οι άνθρωποι της Ένωσης για να συγκεντρώσουν χρήματα ήταν άκαρπες και το μέλλον της ομάδα προδιαγράφεται… σκούρο.

Από το μυαλό του Δέλλα, σίγουρα περνάει το ενδεχόμενο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία αλλά με την υπάρχουσα κατάσταση που επικρατεί στην ΑΕΚ είναι δύσκολο να πει το «ναι».

Πηγή: sport-fm.gr