Παρελθόν θα αποτελέσει για την Παρί Σεν Ζερμέν, όπως όλα δείχνουν, ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής Νενέ. Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός, που στο παρελθόν είχε ακουστεί έντονα για τον Ολυμπιακό, αναμένεται να αποχωρήσει από την ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας ύστερα από 2 χρόνια παραμονής σε αυτή.

Μπορεί οι άνθρωποι της Παρί Σεν Ζερμέν να ετοιμάζονται για τις αυριανές ανακοινώσεις της απόκτησης των Εζέκιελ Λαβέτσι και Τιάγκο Σίλβα, όμως μια άλλη συνεργασία φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της. Αυτό τουλάχιστον άφησε να εννοηθεί ο ατζέντης του παίκτη, Κριστόφ Μονγκαί:

«Φτάσαμε στα μέσα Ιουνίου και δε έχουμε κανένα νέο» τόνισε ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου, ο οποίος πρόσθεσε «για να υπάρξει γάμος πρέπει να συμφωνούν και οι δύο. Ο Νενέ θέλει να συνεχίσει στην Παρί αλλά απ΄ ό,τι φαίνεται ο σύλλογος δε μοιράζεται την ίδια επιθυμία!»

Ο Μονγκαί υποστήριξε ακόμα ότι ο πελάτης του πρόκειται να στραφεί άμεσα στην εξεύρεση νέας επαγγελματικής στέγης, με Μάλαγα και Λιλ να φέρονται ως πιθανοί προορισμοί.

Ο Νενέ αποκτήθηκε από την Παρί Σεν Ζερμέν το καλοκαίρι του 2010 από τη Μονακό και σε 93 συμμετοχές έχει πετύχει 49 γκολ.

Πηγή: sport-fm.gr