Κανονικά αναμένεται να προχωρήσει ο Ιβάν Σαββίδης την επένδυσή του στον ΠΑΟΚ. Ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει να είναι σίγουρος για τα βήματα που κάνει, έτσι ώστε να μη βρει σκοπέλους στο τελείωμα της υπόθεσης. Αυτή ήταν η θέση του και στη συνάντηση που είχε με τους προέδρους της ΠΑΕ (Βρύζας) και Α.Σ. (Κατσαρής) τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Το μήνυμα του Θανάση Κατσαρή προς τον Ιβάν Σαββίδη ήταν ότι «μπορείς να ρωτήσεις όποιον παράγοντα του ποδοσφαιρικού ΠΑΟΚ θέλεις και να επιβεβαιώσεις ότι ήμασταν πάντα δίπλα τους και όχι απέναντί τους…».

Από την πλευρά του, ο ομογενής επιχειρηματίας είπε μεταξύ άλλων ότι «όταν παρθεί η οριστική απόφαση πρέπει να έχουμε ξεκαθαρίσει κάθε λεπτομέρεια στις σχέσεις ΠΑΕ και ΑΣ».

Όπως γράφει η SportDay, ο Σαββίδης θα βάλει τα 10 εκατ. ευρώ που έχει υποσχεθεί (για να γίνει μεγαλομέτοχος) στις 16 Ιουλίου, την τελευταία μέρα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, μια και θέλει να εξασφαλιστεί πρώτα η έγκριση της ΕΕΑ.

Τα τέσσερα σημάδια που δείχνουν – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας – ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να επενδύσει στον ΠΑΟΚ

1) Αρχικά έδωσε άτοκο δάνειο στον ΠΑΟΚ για να μπορέσει να πάρει την αδειοδότηση από την ΕΠΟ και ταυτόχρονα υπογράμμισε ότι στο μέλλον θέλει να επενδύσει μεγαλύτερα ποσά στην ομάδα.

2)
Ο Κοντάρεφ μπήκε στο νέο Δ.Σ. της ΠΑΕ, μια κι αποτελεί τον άνθρωπό του στη διοίκηση της ομάδας. Κι αυτό κάτι δείχνει.

3) Ανθρωπος της εμπιστοσύνης του έδωσε το «παρών» στην ΕΕΑ και διαμήνυσε στα μέλη της ότι ο Σαββίδης θα μαζέψει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για να επενδύσει στην ομάδα.

4) Συναντήθηκε σε πολύ καλό κλίμα με τον Θανάση Κατσαρή και μάλιστα σύντομα οι δύο πλευρές θα υπογράψουν και μνημόνιο συνεργασίας.

Πηγή: sport-fm.gr