Το δεύτερο μεταγραφικό χτύπημα εν όψει της νέας σεζόν ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει η Τσέλσι, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Χουλκ.

Συγκεκριμένα, οι Λονδρέζοι φέρονται να έχουν συμφωνήσει στα 50 εκατ. ευρώ με την Πόρτο για την παραχώρηση του Βραζιλιάνου στράικερ.

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής επιθετικός έπαιξε σε 39 ματς με τη φανέλα των «δράκων» σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 21 γκολ και 14 ασίστ στο ενεργητικό του.

Αρκετοί ευρωπαϊκοί σύλλογοι (Παρί, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης) είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 25χρονου παίκτη, ο οποίος αποτελεί τον ιδανικό αντικαταστάτη του Ντιντιέ Ντρογκμπά στην επίθεση των «μπλε».

Τα 50 εκατ. ευρώ που διέθεσε η Τσέλσι για τον Χουλκ προστίθενται στα 40 εκατ. ευρώ που έδωσαν νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για τον Εντέν Αζάρ, ο οποίος αποκτήθηκε από τη Λιλ και ήταν ο καλύτερος παίκτης του γαλλικού πρωταθλήματος την φετινή σεζόν. Και οι δύο ποδοσφαιριστές αναμένεται να παρουσιαστούν από τους πρωταθλητές Ευρώπης μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πηγή: sport-fm.gr