Ο Νίκος Κεχαγιάς σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ομάδας του ΣΚΟΝΤΑ Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό επεσήμανε πως ήταν δίκαιο.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια. Όλοι οι παίκτες μας κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια όλη την εβδομάδα στις προπονήσεις. Σίγουρα δεν είμαστε ακόμη έτοιμοι.

Σταθήκαμε τυχεροί σε μία φάση. Το αποτέλεσμα όμως κρίνεται δίκαιο, γιατί είχαμε και εμείς καλές φάσεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ένα γκολ ακόμη. Είχαμε πάντως και θετικά και αρνητικά».
Στην έλλειψη του φίλαθλου του κόσμου αλλά και στην απουσία του Τζιμπρίλ Σισέ στάθηκε μετά το τέλος του ματς με την Ξάνθη ο Νίκος Νιόπλιας: «Το ξεκίνημα μας ήταν πολύ καλό. Δεν τελειώσαμε όμως το ματς με τις φάσεις που είχαμε. Η Ξάνθη αναθάρρησε όσο πέρναγε η ώρα.

Στο Β’ μέρος δεν ξεκινήσαμε καλά και ήρθε η ισοφάριση. Κάναμε φάσεις αλλά δεν ήρθε το δεύτερο γκολ και μετά ισοφαριστήκαμε. Σχετικά με τον Σισέ σίγουρα ο κάθε καλός παίκτης λείπει από μία ομάδα.

Και ο Αντώνης (σ.σ. Πετρόπουλος) όμως προσπάθησε σήμερα. Σκόραρε και θα μπορούσε να είχε βάλει και άλλο γκολ. Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τις απουσίες μας.

Για δεν υπάρχει λόγος ν’ αλλάξουμε κάτι. Απλά κάναμε ένα κακό ξεκίνημα. Επίσης μας έλλειπε ο κόσμος μας. Κοιμηθήκαμε. Ήταν σημαντικό και αυτό το σημείο».