Οι εξελίξεις στα διοικητικά του Παναθηναϊκού τρέχουν, με την «Pan Asia» να αναμένεται εντός της ημέρας να κάνει γνωστή την εταιρεία η οποία θα αναλάβει τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ, ο οποίος προβλέπεται ότι θα ολοκληρωθεί έως τις 15 Ιουνίου. Από το περιβάλλον του Παιρότζ Πιενγκμπονσάντ προκύπτει το deal θα ολοκληρωθεί κανονικά, σε περίπτωση που δεν εμφανιστούν διαφορές στα στοιχεία που έχουν πάρει στα χέρια τους οι συνεργάτες του.

Σύμφωνα με τη «Πράσινη», χθες υπήρξε τηλεφωνική του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ταϊλανδό επιχειρηματία, για το θέμα της μεταβίβασης των μετοχών. Μάλιστα, αναφέρεται ότι είναι πιθανό ο νυν μεγαλομέτοχος να έβαλε στην κουβέντα το όνομα του Νίκου Νταμπίζα, του οποίου το όνομα «παίζει» έντονα για την επιστροφή στη θέση του τεχνικού διευθυντή.

Ταυτόχρονα, θεωρείται θέμα ήμερων η άφιξη του Αβρααμ Γκραντ, που αναμένεται να είναι ο άνθρωπος του Παϊρότζ στην ομάδα. Ωστόσο, για το θέμα του προπονητή ίσως υπάρξει μια σημαντική… αλλαγή γραμμής. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν πρόκειται να παραμείνει με την υπάρχουσα διοίκηση, ωστόσο στις προθέσεις Πιενγκμπονσάντ είναι να επανεξετάσει το ενδεχόμενο παραμονής του 49χρονου τεχνικού στην ομάδα.

Την ίδια στιγμή, η περίπτωση του Γιώργου Δώνη φαίνεται να απομακρύνεται. Σύμφωνα με τη «LiveSport», ο Μακεδόνας τεχνικός έχει υψηλό κασέ για τα δεδομένα του τωρινού Παναθηναϊκού, ενώ φέρεται να έχει ήδη καλύτερες προτάσεις στα χέρια του.