Μία ακόμη πόρτα κλείνει για τον Ολυμπιακό. Ο Βίτορ Περέιρα εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της Πόρτο και δήλωσε έτοιμος να εξετάσει άλλες προοπτικές μόνο αν αποχωρήσει από τους «δράκους».

«Δουλεύουμε πάνω στην επόμενη σεζόν με ηρεμία. Χτίζουμε το μέλλον. Ποτέ δεν φοβάμαι το μέλλον. Είμαι περήφανος που είμαι προπονητής της Πόρτο και είμαι στην ομάδα που θέλω να βρίσκομαι», δήλωσε σε συνέντευξή του στην O’ Jogo ο 43χρονος Πορτογάλος προπονητής, ενώ ερωτηθείς για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, απάντησε: «Είμαι σε μία μεγάλη ομάδα, αλλά για τους προπονητές ισχύει ό,τι και για τους παίκτες. Είμαι χαρούμενος στην Πόρτο, τίποτα περισσότερο. Θέλω να κατακτήσω κι άλλους τίτλους με την ομάδα αυτή».

Ο Ολυμπιακός έχει στην… αναμονή Τροντ Σόλιντ και Έκτορ Κούπερ, καθώς είναι προφανές πως αναζητεί κάτι καλύτερο. Δύσκολη είναι και η περίπτωση Όλτρα, μετά τη χθεσινή άνοδο της Λα Κορούνια στην Primera Division (το συμβόλαιό του ανανεώνεται αυτόματα), ενώ για την ώρα τα περί Λάζλο Μπόλονι και Άριελ Γιάκομπς είναι σε επίπεδο φημών.

Πηγή: sport-fm.gr