Μάχη με το χρόνο για να συμπληρώσει τις ελλείψεις του φακέλου αδειοδότησης και να γίνει δεκτή η έφεση κάνει η διοίκηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Οι «πράσινοι» έχουν στα χέρια τους 4,2 εκατ. ευρώ, χρήματα με τα οποία θα αποπληρώσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές ως τις 31 Δεκεμβρίου απέναντι σε πρώην παίκτες και ομάδες, ενώ θα προτείνουν διακανονισμό για την εξόφληση των οφειλομένων στο υπάρχον ρόστερ της ομάδας περιμένοντας τα σχετικά έγγραφα με τις υπογραφές τους το συντομότερο δυνατό.

Στις τάξεις των ανθρώπων της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία πως η απόφαση του αρμοδίου οργάνου της ΕΠΟ, που αναμένεται πιθανότατα την Τετάρτη, θα είναι ευνοϊκή και θα εξασφαλιστεί η αδειοδότηση, ανοίγοντας παράλληλα το δρόμο για τη συμμετοχή στα προκριματικά του Champions League (την Παρασκευή η ομοσπονδία θα δηλώσει στην UEFA ποιες ελληνικές ομάδες θα παίξουν στην Ευρώπη).

«Να φέρει εμπιστοσύνη»
Ο Γιάννης Αλαφούζος «ξαναχτύπησε» διαδικτυακά. Απαντώντας το πρωί της Δευτέρας σε ερωτήσεις φίλων του Παναθηναϊκού μέσω twitter, εξέφρασε τη βεβαιότητα πως ο ενωμένος κόσμος της ομάδας είναι πολύ πιο ισχυρός από έναν ή δύο επενδυτές, αλλά και την ελπίδα πως το νέο μοντέλο θα κερδίσει την εμπιστοσύνη των φίλων του «τριφυλλιού».

«Οι οπαδοί δυσπιστούν γιατί έχουν απογοητευθεί πολλές φορές. Ελπίζω το νέο μοντέλο ιδιοκτησίας να φέρει σχετική εμπιστοσύνη», ανέφερε, ενώ απαντώντας σε οπαδό που του τόνισε πως «ο Παναθηναϊκός είναι ο κόσμος του, όχι ο Βαρδινογιάννης, ο Βγενόπουλος ή ο Αλαφούζος», ο ιδιοκτήτης του «ΣΚΑΪ» είπε: «Προφανώς ο Παναθηναϊκό είναι οι οπαδοί του… και όχι κάποιοι επώνυμοι! Η έρευνα έδειξε ότι με €250 μαζεύουμε περισσότερα χρήματα για τον Παναθηναϊκό!».

Προτεραιότητα σε Φερέιρα
Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα έχει σαφές προβάδισμα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού έναντι του Γιώργου Δώνη. Ο Πορτογάλος προπονητής θεωρείται καταλληλότερος για να οδηγήσει τους «πράσινους» με το νέο μοντέλο, που θα στηρίζεται σε νεαρούς παίκτες με προοπτικές εξέλιξης. Όλα θα εξαρτηθούν, ωστόσο, από τις διαθέσεις και του ίδιου του 65χρονου προπονητή, ο οποίος δεν είναι-μεν-αρνητικός, αλλά θέλει εγγυήσεις για τις συνθήκες εργασίας στην ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr