Μετά την κατάθεση της έφεσης στην ΕΠΟ, ο Ανδρέας Δημητρέλος θα βρεθεί και στη συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας για τα τηλεοπτικά.

Κι εκεί (ποντάροντας και στη στήριξη των υπόλοιπων πέντε ομάδων που βρίσκονται στην ίδια μοίρα) αναμένεται να θέσει και επισήμως θέμα αναστολής των ποινών για τον επόμενο μήνα, ώστε να έχει σχηματιστεί κυβέρνηση.

Στη συζήτηση που θα γίνει στα γραφεία της διοργανώτριας βασικό αντικείμενο θα είναι τα τηλεοπτικά της επόμενης σεζόν.

Θεωρείται, ωστόσο, απίθανο να μην πέσει στο τραπέζι και το θέμα των αδειών δεδομένου ότι άλλες πέντε ομάδες -πλην της ΑΕΚ- κρίθηκαν ανεπαρκείς σε πρώτο βαθμό για να λάβουν τέτοιες. Εξάλλου το πώς θα παρουσιαστούν οι συγκεκριμένοι σύλλογοι στο επόμενο πρωτάθλημα προφανώς επηρεάζει άμεσα την ανταγωνιστικότητά του.

Ελπίζοντας πως θα έχει συμμάχους, λοιπόν αυτές τις ομάδες, η «Ένωση» αναμένεται να καταθέσει αίτημα αναστολής των ποινών. Έτσι, ο Ανδρέας Δημητρέλος (αφότου έχει καταθέσει το πρωί και την έφεση στην ΕΠΟ) θα ζητήσει να μην ισχύσει η απαγόρευση των μεταγραφών και των ανανεώσεων για το διάστημα του επόμενου μήνα.

Όχι διότι μέχρι τότε θα έχουν βρει όλοι λεφτά. Αλλά διότι, στην περίπτωση της ΑΕΚ τουλάχιστον, θα της επιτραπεί να παλέψει για λύσεις στα δυο βασικότερα προβλήματα που απειλούν την ύπαρξή της:

Στο πώς βρεθεί το 1,25 εκατ. ευρώ για τη δόση του άρθρου 44 και στο πώς θα διεκδικήσει (αφού θα υπάρχει πλέον κυβέρνηση) μια επαναρύθμιση των υπόλοιπων χρεών προς την Εφορία που θα την απαλλάξουν από την αβάσταχτη μηνιαία δόση των 600.000 ευρώ.

Πηγή: sport-fm.gr