Αργά το απόγευμα αναμένεται να βγει στη δημοσιότητα η λίστα της Τσέλσι με τα ονόματα των παικτών που θα βρίσκονται και του χρόνου στο ρόστερ των «μπλε». Αυτή δεν θα περιλαμβάνει πιθανότατα αυτά των Σάλομον Καλού και Ζοσέ Μποσίνγκουα, όπως φυσικά και του Ντιντιέ Ντρογκμπά.

Η διοίκηση των Λονδρέζων θεωρεί πως έκλεισε ο κύκλος των δύο παικτών στο “Στάμφορντ Μπριτζ ” και έτσι αμφότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν από το ρόστερ της ομάδας.

Ο Καλού αποκτήθηκε από τη Φέγενορντ το 2006 και κόστισε οκτώ εκατομμύρια λίρες. Ο Ιβοριανός μεσοεπιθετικός φόρεσε τη φανέλα των Λονδρέζων 254 φορές και σκόραρε 60 γκολ.

Από το 2008 αγωνίζεται στην Τσέλσι ο Ζοσέ Μποσίνγκουα, του οποίου η αγορά το καλοκαιρί ρου 2008 από την Πόρτο κόστισε 16,2 εκατομμύρια λίρες. Ο πορτογάλος αμυντικός μετρά 127 εμφανίσεις με την φανέλα των «μπλε» έχοντας πετύχει τρία γκολ. Η Τσέλσι έχει την επιλογή ανανέωσης του συμβολαίου του 29χρονου ποδοσφαιριστή για έναν χρόνο, αλλά δεν προτίθεται να την χρησιμοποιήσει.

Διαφορετική μοίρα για τους Φλοράν Μαλουντά, Μίκαελ Εσιέν, Φράνκ Λάμπαρντ και Παόυλο Φερέϊρα, οι οποίοι δεσμεύονται με συμβόλαιο για έναν χρόνο ακόμα και πρόθεση της διοίκησης είναι να ανανεώσει μαζί τους την συνεργασία της.

Πηγή: sport-fm.gr