Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την δεύτερη αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο των τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών (Πέμπτη 24/05, 19:00), στο ΟΑΚΑ).

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς είδε όλους τους παίκτες του βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα, ενώ το «παρών» στην προπόνηση έδωσε και ο μεγαλομέτοχος της «πράσινης» ΚΑΕ, Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Δίχτυ… αλά ΣΕΦ
Προστατευτικό δίχτυ τοποθετήθηκε -όπως… συνηθίζεται- στο ΟΑΚΑ προκειμένου να προφυλάξει τους παίκτες από ανεπιθύμητα αντικείμενα. Για πρώτη φορά πάντως στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων το συγκεκριμένο δίχτυ θα καλύπτει τα 3/4 του γηπέδου, όπως εξάλλου έγινε και στο ΣΕΦ.

Όποιος προλάβει… εισιτήριο είδε!
Περιορισμένος είναι ο αριθμός των εισιτήριων για τη δεύτερη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό για τη σειρά των τελικών της Α1 μπάσκετ των ανδρών, που θα διεξαχθεί στην Πέμπτη (24/05, 19:00) στο ΟΑΚΑ. Οι φίλοι των «πράσινων» που θέλουν να βρεθούν στο γήπεδο ωστόσο μπορούν να απευθυνθούν την Πέμπτη είτε στη θύρα 10 στο γήπεδο «Απόστολος Νικολαϊδης» από τις 09:00 έως τις 16:00, είτε στο PAO SHOP (Εμπορικό Κέντρο «Καμάρες», Χαρ. Τρικούπη 127, Ν. Ερυθραία) από τις 09:00 έως τις 14:00, είτε στα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ από τις 15:00 και μέχρι και πριν και λίγο πριν την έναρξη της αναμέτρησης.

Πηγή: sport-fm.gr