Στον Ολυμπιακό δείχνει πως θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντομίνγκος Πασιένσια, ο οποίος έχει άλλες δύο προτάσεις στα χέρια του.

Ο 43χρονος προπονητής περίμενε να δει τι θα συμβεί στην Πόρτο, η οποία – σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία – προτίθεται να κρατήσει τον Βίτορ Περέιρα στον πάγκο της.

Η υπόθεση, όμως, του Ντομίνγκος αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο να υπάρξει κάποια έκπληξη με τον Ουνάι Έμερι.

Στην Ισπανία υποστήριζαν ότι ο Βάσκος τεχνικός έχει στα χέρια του εξαιρετική πρόταση από την Σπαρτάκ Μόσχας, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει από την Λίβερπουλ και φυσικά τους Πειραιώτες.

Αυτή τη στιγμή, όμως, ο Ντομίνγκος μοιάζει το απόλυτο φαβορί να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, αφού είναι ελεύθερος και η διοίκηση έχει συγκεντρώσει πάρα πολλά στοιχεία για τις ικανότητές του.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές υποθέσεις, ψηλά στη σχετική λίστα βρίσκονται τα ονόματα του Πάουλο Μασάδο και του Κριστιάν Τσάβες. Πάντως, οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ θα περιμένουν και τον νέο προπονητή να κάνει και εκείνος τις εισηγήσεις του.

Παρά την επιστροφή του Τάτου και του Σουμπίνιο που μπορούν να αγωνιστούν στη θέση του Ιμπαγάσα, πρόθεση της διοίκησης να αποκτηθεί κάποιος ποδοσφαιριστής από το εξωτερικό.

Εν τω μεταξύ, ο Ολυμπιακός φέρεται να είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη δεύτερη μεταγραφή του από την ελληνική αγορά μετά από εκείνη του Δημήτρη Σιόβα. Συγκεκριμένα, οι Πειραιώτες έχουν συμφωνήσει με την Skoda Ξάνθη για την απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου έναντι 450.000 ευρώ.

Η μοναδική λεπτομέρεια είναι το ποσοστό μεταπώλησης που θα έχει η ακριτική ομάδα για την ενδεχόμενη παραχώρηση του νεαρού μεσοεπιθετικού από τους πρωταθλητές Ελλάδας. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός προτείνει 15% και οι Ακρίτες θέλουν 20%, όμως η διαφορά είναι μικρή και εκτιμάται πως θα βρεθεί η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Πηγή: sport-fm.gr