Το πλάνο του Πανιωνίου αναφέρει ότι χρειάζεται να μειωθεί το μπάτζετ και να υπάρξει ανανέωση στην ομάδα με την προσθήκη νεαρών Ελλήνων ποδοσφαιριστών.

Αυτό ακριβώς κάνουν οι Νεοσμυρνιώτες που έχουν ρίξει τα «δίχτυα» τους στις μικρές κατηγορίες, τα πρωταθλήματα των οποίων λήγουν στα τέλη Μαΐου.

Οι «κυανέρυθροι» έχουν ξεκινήσει… σαφάρι να παρακολουθήσουν από κοντά ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχουν δει στο παρελθόν ή έχουν προταθεί από μάνατζερ.

Μάλιστα, ο εκτελών χρέη προπονητή, Αντώνης Μανίκας, θα μεταβεί σήμερα στο Αργος για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Παναργειακού με την Κόρινθο.

Ο Νόνι Λίμα πήγε χθες στο Μενίδι για τον φιλικό αγώνα των μικρών του Αχαρναϊκού κόντρα στην Ανθούσα, και σήμερα θα βρίσκεται στον Εύοσμο, για να παρακολουθήσει τον αγώνα του Αγροτικού Αστέρα με τον Ηρακλή Ψαχνών. Επίσης, ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος θα τσεκάρει παίκτη ή παίκτες στον σημερινό αγώνα της Προοδευτικής με τη Γλυφάδα.

Στον Πανιώνιο έχουν ξεχωρίσει κάποιες περιπτώσεις και δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να δοκιμαστούν στα δύο φιλικά με τον Λεβαδειακό (το πρώτο διεξάγεται στη Λιβαδειά, την ερχόμενη Παρασκευή).

Πηγή: sport-fm.gr