Μπορεί οι δύο σερί ήττες να είναι κάτι παράξενο για την Μπαρτσελόνα και τον Πεπ Γκουαρντιόλα αλλά όπως φαίνεται δεν έχει πλήξει την αυτοπεποίθηση κανενός στην Βαρκελώνη. Ο προπονητής της «Μπάρτσα» στη συνέντευξη Τύπου του αυριανού επαναληπτικού με την Τσέλσι παραδέχθηκε ότι είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στη συνέχεια «έβγαλε» κάτι παραπάνω από αισιοδοξία.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα καταφέρουμε να φτάσουμε στο Μόναχο», είπε εννοώντας τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ προσθέτοντας στη συνέχεια: «Αυτό θέλω και σκέφτομαι από την πρώτη ημέρα. Ίσως να είναι μια μεγάλη μου επιθυμία», υποστήριξε.

«Είναι ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, με ένα αποτέλεσμα που δεν μας ευνοεί. Ίσως θα πρέπει να πετύχουμε τρια γκολ για να είμαστε σίγουροι. Η Τσέλσι είναι μια ομάδα με δυνατούς παίκτες. Πρέπει να βρούμε μια ισορροπία ανάμεσα στην επίθεση και στην άμυνα», τόνισε και σχολίασε για το ενδεχόμενο κατάκτησης του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Δεν ξέρω εάν είναι η μεγαλύτερη ευκαιρία στην καριέρα μου. Έχω να πω ότι αυτοί οι παίκτες ξέρουν να αγωνίζονται πολύ καλά και το αυριανό παιχνίδι δεν θα αποτελέσει εξαίρεση», τόνισε.

Σχετικά με το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του είπε: «Η ανανέωση του συμβολαίου μου δεν εξαρτάται από την πρόκριση ή τον αποκλεισμό».

Πηγή: sport-fm.gr