Το Athensheart, σε συνεργασία με το PlayStation και την ΚΟΝΑΜΙ, «προπονείται» για το μεγάλο αθλητικό γεγονός της Ευρώπης σε επίπεδο συλλόγων και σας περιμένει το Σάββατο 28 Απριλίου για να διεκδικήσετε χρυσά εισιτήρια για τους τελικούς του UEFA Champions League!

Στο πλαίσιο της κορυφαίας αυτής αθλητικής διοργάνωσης, η ΚΟΝΑΜΙ Digital Entertainment GmbH καλεί όλους τους λάτρεις του ποδοσφαίρου να πρωταγωνιστήσουν σε ένα 4ήμερο εορταστικό τουρνουά, το UEFA Champions Festival, με τη συμμετοχή τους στο νέο της παιχνίδι Pro Evolution Soccer 2012 (PES2012).

Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως και τις 19 Μαΐου 2012, στο Μόναχο, με έπαθλο μία θέση για τον τελικό του Champions League.

Σε αυτό θα συμμετέχουν παίχτες, οι οποίοι θα προκριθούν μέσα από τοπικά προκριματικά πρωταθλήματα που θα διεξαχθούν σε 7 ευρωπαϊκές χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, με δύο προκριματικά τουρνουά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το προκριματικό τουρνουά της Αθήνας, θα πραγματοποιηθεί στο εμπορικό κέντρο athensheart, στο 3ο επίπεδο, το Σάββατο 28 Απριλίου, από τις 12.00 έως τις 19.00.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή, για να ζήσετε την εμπειρία του απόλυτα ρεαλιστικού και εντυπωσιακού παιχνιδιού Pro Evolution Soccer 2012 και μπορεί να είστε εσείς οι τυχεροί νικητές των χρυσών εισιτηρίων για τον τελικό του UEFA Champions League!

Για περισσότερες πληροφορίες για το UEFA Champions League Festival Tournament, επισκεφθείτε το www.pes-league.gr