Η εξαιρετική πορεία της ΑΕΚ στην τρέχουσα σεζόν πιστώνεται σε μεγάλο βαθμό στον Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός έχει ανεβάσει αισθητά τις μετοχές του στην Ένωση και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον ομάδες της πατρίδας του καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Μάλιστα, ομάδα που αγωνίζεται στην Πριμέρα Ντιβιζιόν φέρεται να προσέγγισε τον προπονητή της ΑΕΚ, για να εξετάσει τις προθέσεις του. Όμως, εκείνος, σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», απάντησε ότι είναι απόλυτα αφοσιωμένος στις υποχρεώσεις του με τον «δικέφαλο» και πως η ΑΕΚ έχει τον πρώτο λόγο ενόψει και της επόμενης σεζόν.

Το συμβόλαιο του Χιμένεθ με τους «κιτρινόμαυρους» λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αλλά όλα δείχνουν ότι θα υπάρξει ανανέωση συνεργασίας, καθώς τόσο στην πλευρά του συλλόγου όσο και σε αυτήν του προπονητή υπάρχει ικανοποίηση για όσα έχουν καταφέρει.

Υπενθυμίζεται ότι ο 54χρονος Ισπανός είχε τονίσει σε πρόσφατη συνέντευξή του πως θα ήθελε να παραμείνει για χρόνια στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο, καθώς βλέπει ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να συνεχιστεί κανονικά η συνεργασία τους.