Να κλείσουν σταδιακά τα πολλά ανοικτά μέτωπα προσπαθούν στον Παναθηναϊκό, με το πιο μεγάλο «αγκάθι» να παραμένει αυτό του Γενς Βέμερ. Την προηγούμενη εβδομάδα επιτεύχθηκε εξωδικαστικός συμβιβασμός με τον Στάθη Ταυλαρίδη, στον οποίον οφείλονταν κοντά στις 100.000 ευρώ, αλλά τα πράγματα με τον Γερμανό είναι πολύ πιο δύσκολα.

Στον 32χρονο δεξιό μπακ οφείλονται συνολικά περίπου 600.000 ευρώ και η υπόθεσή του είναι προγραμματισμένο να εκδικαστεί αύριο. Φαντάζει πολύ δύσκολο να βρεθεί κάποια λύση, αν και στο «τριφύλλι» θα έχουν σήμερα συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή.

Στις επαφές των προηγούμενων ημερών, ο Βέμερ έμοιαζε ανένδοτος ως προς τα χρήματά του και ζητάει από τους «πράσινους» ένα μεγάλο ποσό προκαταβολής, για να συμφωνήσει στη συνέχεια σε κάποιον διακανονισμό.

Πληροφορίες που επικαλούνται τα «πράσινα» ρεπορτάζ θέλουν τον Γερμανό να απαιτεί περίπου 300.000 ευρώ προκειμένου να… κάνει πίσω. Αλλά, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι είναι σχεδόν αδύνατο για τον τωρινό Παναθηναϊκό να μαζέψει αυτά τα χρήματα.