Ένα σερί 26 αήττητων αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις, που κρατούσε από τις 23 Οκτωβρίου του προηγούμενου έτους, σταμάτησε χθες στη Λάρισα, στην ήττα από την τοπική ομάδα. Εκτός από την ΑΕΛ, παράπονα για τη διαιτησία είχαν και στην Ένωση, λόγω του… ξύλου -όπως λένε- που παίχτηκε σε μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, στον κάκιστο αγωνιστικό χώρο του «AEL FC Arena».

Στον «δικέφαλο» εκφράζουν παράπονα για τον χλοοτάπητα του γηπέδου της Λάρισας, καθώς θεωρούν ότι δεν ήταν κατάλληλος για τη διεξαγωγή ενός κρίσιμου ημιτελικού Κυπέλλου. Είναι χαρακτηριστικό ότι η μπάλα αναπηδούσε και στις… συρτές πάσες, κάτι που έχει γίνει θέμα συζήτησης και από άλλες ομάδες που έχουν αντιμετωπίσει τους «βυσσινί» στην έδρα τους.

Πάντως, στην ΑΕΚ θεωρούν ότι με τις… κανονικές συνθήκες του ΟΑΚΑ, η πρόκριση στον τελικό της διοργάνωσης είναι δεδομένη. Και όπου «κανονικές συνθήκες», εκτός του αγωνιστικού χώρου και της εχθρικής συμπεριφοράς στην οποία επίσης στέκονται, συμπεριλαμβάνεται και η πλήρης σύνθεση της ομάδας του Μανόλο Χιμένεθ στις 18 Απριλίου, καθώς στη Θεσσαλία η αποστολή καταρτίστηκε με πολλές απουσίες.

Αυτό που χάλασε τους «κιτρινόμαυρους» ήταν το σπάσιμο του αήττητου σερί, αλλά και ο τραυματισμός του Νίκλας Χουλτ, ο οποίος δημιουργεί ακόμη έναν «πονοκέφαλο» στον Χιμένεθ. Ο Σουηδός υπέστη σύσπαση αριστερού δικεφάλου, με την κατάστασή του να επανεκτιμάται τις επόμενες ημέρες.

Τέλος, υπήρξε για ακόμη ένα παιχνίδι προβληματισμός -τουλάχιστον στις τάξεις των οπαδών- για την εμφάνιση των δύο εκ των τριών χειμερινών μεταγραφών, του Σοτζέι Μασούντ και του Ερίκ Μοράν. Ο πρώτος ήταν για ακόμη ένα παιχνίδι μοιραίος, καθώς παρόλο που σκόραρε, έχασε ένα ακόμη γκολ προ κενής εστίας και είχε πολλά νεύρα, ενώ ο δεύτερος φάνηκε για ακόμη ένα παιχνίδι πολύ «σοφτ» για αμυντικός μέσος, ενώ για δεύτερο σερί ματς θα μπορούσε να στοιχίσει στην ομάδα του να παίξει με παίκτη λιγότερο.