Έτοιμος να επιστρέψει στο κρισιμότερο σημείο της σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης παρουσιάζεται ο Άνχελ Ντι Μαρία, ο οποίος αναμένεται να αγωνιστεί ως βασικός στο αυριανό παιχνίδι πρωταθλήματος με την Ατλέτικο στο «Καλντερόν».

Από τον περασμένο Δεκέμβριο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός δεν έχει καταφέρει να ξεκινήσει ως βασικός σε κάποιο παιχνίδι και έχει αγωνιστεί μόλις σε τέσσερις αγώνες (τρεις για το πρωτάθλημα και έναν για το Champions League) με τους «μερένχες».

Τη φετινή σεζόν ο διεθνής ποδοσφαιριστής έχει ταλαιπωρηθεί από διάφορα προβλήματα τραυματισμών και στέρησε ένα δυνατό «όπλο» από τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος υπολόγιζε στις ασίστ που έδινε στους συμπαίκτες του και την κινητικότητα του στα άκρα της «βασίλισσας».

Ωστόσο, τώρα κορυφώνεται η σεζόν για τους Μαδριλένους, αφού έχουν τέσσερις βαθμούς περισσότερους από την Μπαρτσελόνα και απομένουν επτά ματς στο ισπανικό πρωτάθλημα (μεταξύ αυτών και το Clasico) και υπάρχουν οι ημιτελικοί του Champions League με την Μπάγερν.

Τη φετινή σεζόν ο Ντι Μαρία έχει παίξει σε 26 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας 8 γκολ και 15 ασίστ στο ενεργητικό του.

Πηγή: sport-fm.gr